Last week, I was thankful for.. #129

Een week met goede dagen en wat mindere dagen, maar er zit vooruitgang in! Dinsdag besloot ik iets te doen wat de vorige keer minder succesvol afliep, namelijk uiteten, puur om de drempel te overwinnen. Het was goddelijk, had wel hier en daar wat struggles, maar het ging stukken beter dan de vorige keer! Hier en daar jatten mensen weer mijn content, je Koning over de zeik, maar ook de kerstlampjes branden weer in huize Koning, aye! Last week, I was thankful for..

thankful 129

SkyRadio Christmas – de Supermoon – branden van geurkaarsen – mijn Packers outfit – bezig met de kerstartikelen voor in december – Mamapopje – uiteten – de donkere dagen – appel met kaneel – het uiten van mijn mening – mijn creatieve make-up uitbarstingen – vooruitwerken – het inplannen van mijn kerstvakantie – Nederlandse rap – de kleurrijke herfstbladeren – sushi kanen – bezig met projecten voor 2017 – LA Splash Lip Couture Liquid Lipstick OG Ghoulish – homemade tonijnsalade – glitter roots – het filmen van een haar tutorial – maken van kerstlooks – Mom die begonnen is met de kerstversiering in huis – softijs – documentaires – Mom’s brownies met karamel – Grey’s Anatomy – de look geïnspireerd op de quote van het artikel – Mom’s homemade popcorn – gekrulde lokken – 7400 abonnees!drankje doen met Naab – vooruitwerken met artikelen voor 2017 – Utopia – schilderen – dragen van een zwarte lipstick – mijn nieuwe film lampen – Sunday Night Football!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En heb jij nog wat lekkers gegeten?


3 Comments

 • Irma

  21/11/2016

  Oehh zwarte lipstick, gotta love it!
  En de glitter roots are back YAAAAY!

  Reply
 • femketje

  21/11/2016

  ik moet ook nog altijd eens die glitter roots look proberen :D lijkt me wel een hel om alles weer uit je haar te krijgen XD

  Reply
 • Linda

  27/11/2016

  Leuk dat bij jullie ook de kerstlampjes weer branden. Ik ging een stapje verder, mijn kerstboom staat er weer. Dankzij een hele lieve vriendin die aanbood om hem te versieren heb ik, na een jaar zonder, weer een kerstboom en het is zo gezellig :-) Zo blij met de hulp die ik kreeg en nog ga krijgen want een andere vriendin gaat na de kerst alles opruimen voor me.

  Reply

Geef een reactie