NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner.

Wat maakt voor jouw een ooglook compleet? Of een smokey eye? Bij mij een zwarte winged eyeliner of een gitzwarte make-up basis waarop je kunt gaan werken. Niets is mooier dan een intense kleurrijke basis, zowel met zwart, grijs of gewoon wit! Ditmaal heb ik de NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner voor jou in de aanbieding!

 NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

 NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

 NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

Grote of kleine potloden, het maakt mij niet uit, met beide omvangen kan ik werken, maar het draaisysteem is iets waarvan ik houd! Geen gepruts met puntenslijpers, ideaal voor onderweg en het verspilt geen product, wat bij slijpen wel gebeurd. Hoogglans zwart, zilveren letters en een draaidop, waardoor deze er niet snel afvalt!

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

Hoe zit het met de kleur? Is het zwart genoeg? Zo zwart als mijn ziel? Of de rand onder mijn nagels? Die laatste was nasty, maar het is inderdaad aardig zwart! De swatch op mijn arm is intens, heel diep van kleur, maar ik moet bekennen dat de kleur op mijn waterlijn lichtelijk moeite heeft met pakken. Het is niet overal even donker, meer semi-grijs met zwart.

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

NYC Big Bold Gel Intensity EyelinerHier heb ik het oogpotlood als oogschaduwbasis gebruikt.

De substantie is wel aangenaam! Het voelt heel smooth op de waterlijn, soms heb je nog weleens van die keiharde kohl potloden, maar dat is hier niet aan de hand. De gel merk je erin terug, het glijdt eroverheen, ook over de oogleden. Wel is de punt aan de grote kant, waardoor ik er geen eyeliner mee kan trekken, maar hey, maybe jij wel! Het is een budgetmerk, maar helaas test NYC nog steeds op dieren in China, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

Het werkt prima op je waterlijn, dekt met een paar keer heen en weer halen over de huid, maar het is een multifunctioneel product, aangezien je er ook een basis mee kunt aanleggen voor een oogschaduw! Breng het aan op of onder je oogleden, smudge het, grijs in dit geval eroverheen en tada, een intense make-up look!

NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner

De eyeliner is perfect voor een smokey eye, een kleur onder een oogschaduw, maar naar mijn mening niet intens genoeg voor op de waterlijn, terwijl het uitstekend werkt op de oogleden. Het heeft een prettige substantie, redelijke dekking, maar het kan beter. Misschien heeft het jouw voorkeur en is het niet te hard, aangezien zwart hard kan ogen. You see what I did there..

De NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor €3,49.

Heb jij producten van NYC gebruikt?


One Comments

  • Irma

    27/11/2016

    Looks good! Ik vind zulke zachte liners toch iets prettiger voelen in mijn waterlijn dan harde potloden!

    Reply

Geef een reactie