KIKO MILANO Water Eyeshadow 200 & 216!

Je hebt van die producten er tussen liggen als je gaat fotograferen die enorm fotogeniek zijn, waardoor de foto’s nog beter lukken en jouw liefde voor de producten nog meer zal stijgen. KIKO Milano is een winkel die in 2016 mijn hart heeft veroverd, zowel met hun pigmentatie als dat zij dierproefvrij zijn en sinds een tijdje zich in Amsterdam hebben gevestigd, waardoor ik regelmatig langs ga voor de KIKO MILANO Water Eyeshadow!

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

Over de verpakking kan ik uren praten, want het design is mooi strak, mat en het zijn kleine eyecatchers in je make-up stash. Elk product van KIKO MILANO heeft dat, vind ik. Hierdoor zie je ook door het gehele assortiment een soort van signature. Zwart, mat, zilveren letters en uitleg aan de onderkant van de oogschaduws, waaronder dat je deze ook vochtig kunt aanbrengen voor meer intensiviteit.

KIKO MILANO Water Eyeshadow

Bij het openen van de oogschaduw schiet het licht uit de hemel in je ogen, want het zijn pareltjes! De Water Eyeshadows hebben zo’n unieke vorm, alsof het heuvels van oogschaduws zijn, een golf aan pigment, een druppel die neerklapt op een vlakke ondergrond, waardoor er bevingen ontstaan. Te mooi voor woorden! Ze bevatten ook mini spiegeltjes!

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

Die kleuren, YAS BABY, YAAAHAAS! Ik had de goudgele tint al eerder gespot en dit keer besloot ik mij te laten meeslepen en de Water Eyeshadow in 200 mee naar huis te nemen. Het is een kanariegele oogschaduw die enorm knalt, gemengd met een vleugje goud, waardoor het een warmere toon krijgt en een royale shimmer bevat.

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

Meestal doe ik het expres, namelijk een totaal andere kleur meenemen, waardoor je het tegenovergestelde hebt, maar dit keer sprak de rose gold mij aan. Het mooiste, op de vorm na, vond ik de chroom finish in de oogschaduw, alsof de KIKO MILANO Water Eyeshadow in 216 voor auto velgen is gemaakt. WAUW.

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

De swatches zeggen genoeg, want de oogschaduws hebben beide een pigmentatie waar je U tegen zegt, een redelijke dekking, waardoor ze droog aan kunnen worden gebracht. Mijn voorkeur gaat bij deze twee, vooral bij de 216 gemixt met de Mixing Solution van hetzelfde merk, zodat je het chroom effect nog meer activeert. Hierdoor spreken ze extreem, hoeft niet, is wel mogelijk!

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

KIKO MILANO Water Eyeshadow

Ze zijn makkelijk aan te brengen, goed te vervagen, omdat ze zo smeuïg van structuur zijn, ideaal voor in de ooghoeken of als je van wat gewaagds houd, alhoewel de rose gold ook prima als highlighter op het gezicht kan worden gebruikt. Helaas heb ik de goud gele met pijn in mijn hart laten vallen toen ik mijn handen vol had en is de oogschaduw losgekomen van de onderkant. Kortom, ze zijn fragiel!

KIKO MILANO Water Eyeshadow

Mag ik zeggen dat dit mijn favorieten zijn van KIKO MILANO? Alhoewel de glitter liner ook nog steeds een geliefd product is, helemaal gecombineerd met de goudgeel. Ze testen niet op dieren, hebben schappelijke prijzen en breiden zich steeds meer uit over het hele land! Verkopen ze het niet in jouw land? Geen zorgen, ze hebben ook een webshop!

De KIKO MILANO Water Eyeshadow 200 en 216 zijn €8,90 per stuk.

Heb jij een water eyeshadow in bezit? En welke heb jij?


4 Comments

 • femketje

  25/11/2016

  wauwie :D die glans!

  Reply
 • Britt

  26/11/2016

  Die roségouden is prachtig!

  Reply
 • Linda

  27/11/2016

  Wat een mooie oogschaduws, die roségouden vind ik geweldig.

  Reply
 • Irma

  27/11/2016

  Gorgeous!
  Ik denk dat ik een beetje verliefd ben op de kleur 216!

  Reply

Geef een reactie