ZARA LARSSON MEETS CYNTHIA!

Met de AMA’s van afgelopen week kwam er bakken met inspiratie binnen, omdat men zich uitdost, wilt onderscheiden van de rest, waardoor ook de make-up loos aardig kunnen variëren. Ik spotte een nieuwe dame, haar naam kwam mij bekend voor, namelijk een Zweedse singer en songwriter, gehuld in blonde lokken, natuurlijke make-up looks en een plaatje om te zien. Natuurlijk heb ik het over Zara Larsson Meets Cynthia!

zara larsson

Zara heeft verschillende make-up looks, maar komen vrij overeen door de neutrale touch, waardoor ik zo gecharmeerd was door haar AMA look die een stuk intenser was, goud en bruin bevatte, maar Blac Chyna liet deze kleur al eerder passen. Totdat ik dit plaatje tegenkwam, nude, maar donker met een hint van shine. Subtiel, maar wel aanwezig, zodat men toch kan zien dat je een kleurige oogschaduw draagt, in dit geval paars!

zara larsson

zara larsson

zara larsson

Als eerst de Too Faced Shadow Insurance, het NYX Jumbo Pencil in Milk op mijn oogleden, zodat Pure uit de Zoeva Naturally Yours Palette daaroverheen kon. Mijn wenkbrauwen invullen en wat meer vorm geven met de INGLOT Eyeshadow in 342, maar voor de assige toon, koos ik voor de NYX Eyebrow Cake Powder in Taupe/Ash. Onder mijn wenkbrauwen depte ik de INGLOT Eyeshadow in 355 als matte highlight + blend truc voor in de arcadeboog waar ik dipte in Commando en Tempted uit de Urban Decay Naked Ultimate Basics Palette voor de paarse crease.

zara larsson

zara larsson

Door de goudgele filter op de foto van Zara Larsson, waarschijnlijk een softbox, inclusief wat photoshop valt het vrij bruinig uit, waardoor ik ook voor Faith gemixt met Lockout koos. Met Instinct onder het oog voor meer connectie voor de gehele ooglook en wat van Lethal in de outer v om het samen te brengen en meer definitie. Een zwarte, maar matte winged eyeliner die ik aanbracht met de NYX Matte Liquid Liner, lashes krullen, een laagje Artdeco Long Lashes Mascara en een huidkleurig potlood van NYX, de Wonder Pencil in Light, op de waterlijn.

zara larsson

zara larsson

zara larsson

Mijn ooghoeken besloot ik wat op te vrolijken door een dotje van het NYX Jumbo Pencil in Milk aan te brengen en wat van de Emite Makeup Micronized Eye Shadow in NECT, maar het mocht niet te koel worden en dat voorkwam ik met de KIKO Eyeshadow in 33. Last but lot least, nepwimpers! Deze plakte ik vast met de DUO Lash Glue in Dark-Tone!

zara larsson

zara larsson

zara larsson

De winter is gearriveerd, zowel qua temperaturen als de aanval op mijn huid, vooral rondom mijn kaaklijn zijn de droge plekken gespot. Vandaar dat primen echt een must is, daarvoor gebruik ik de Etos Aftershave Balsem, een romige foundation van Cien en op mijn kaaklijn de NYX Mineral Stick Foundation voor een highlight effect. Over highlighten gesproken, mijn wangen, wat op dit moment nog steeds een dingetje is, verberg ik onder de NYX Gotcha Covered Concealer en de HD Photogenic Concealer.

zara larsson

Mijn gezicht bake en cake ik met de BeeBee Matte All Day Powder, zodat ik luchtig mijn contouring kan aanzetten met de NYX Highlight & Contour Pro Palette en een kleur op de appels van mijn wangen kon gaan uitkiezen. Als eerst de NYX Blush in Angel, maar die was net iets te koel, waardoor ik de NYX Blush in Expresso eroverheen blenden, inclusief wat extra highlighter, de KIKO Wet And Dry High Pigment Eyeshadow in 33. Niet alleen op de jukbeenderen, maar ook het voorhoofd, neusbrug, kin en mijn cupidoboog, cuz why not!

zara larsson

zara larsson zara larsson

Het blijft moeilijk om een lipkleur uit te zoeken, want de Catrice Lipstick Be Natural was iets te naturel, maar kon het een roze tintje geven met de Urban Decay Lipstick in Backtalk die ook vrij mat is. Beetje deppen, mengen en tada, you’re done! Het liefst draag ik een rode lipstick, vooral bij dit soort looks of een matchende paars, omdat het bij neutrale tinten met gemak kan, maar hey, soms moet je wat anders proberen!

Ken jij Zara Larsson?


4 Comments

 • Britt

  26/11/2016

  Heel mooi! Ik houd van matte looks! En je eyeliner is zoals altijd weer gorgeous!

  Reply
 • Linda

  27/11/2016

  Wat een super mooie look, je ogen zijn zo mooi!

  Reply
 • Irma

  27/11/2016

  Mooie lipkleur!
  Ik doe tegenwoordig ook veel vaker dat ik geen mascara of oogpotlood onder mijn ogen doe.
  Vind ik er heel ‘clean’ uitzien!

  Reply
 • Petra

  27/11/2016

  Waauw mooi, ik draag heel graag paars, past goed bij de kleur van mijn ogen. Mooi ook gecombineerd met goud.

  Reply

Geef een reactie