NYX Highlight & Contour Pro Palette!

We willen allemaal onze mooie punten in het gezicht naar voren laten komen en de wat mindere mooie kanten goed wegwerken, zodat je die nauwelijks ziet, toch? Met behulp van wat make-up is dat vaak al mogelijk, want zo dacht ook NYX erover met de nieuwe parel in hun assortiment, namelijk de NYX Highlight & Contour Pro Palette!

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Een vrij grote, plastic palette met een modern design, want de transparante deksel laat jou meteen kennis maken met de acht tinten die erin zitten, waaronder de glanzende highlighter, de matte varianten en natuurlijk de contour poeders. Het dierproefvrije make-up merk stepped up their game met de hoogglans zwarte verpakking en de witte letters, inclusief extra uitleg op de achterkant + de namen van de producten.

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Het systeem van de NYX Highlight & Contour Pro Palette is best tof, want de pans zijn namelijk vervangbaar, waardoor je ook de tinten eruit kan halen en vervangen met de kleur die het beste bij jou past. Hierdoor heb je jouw highlight & contour kit meteen bij de hand! Het is trouwens ook ideaal om dit soort palettes in jouw make-up stash te hebben als je visagiste bent.

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

De eerste rij bestaat uit de highlighters, waarmee je oppervlaktes naar voren kunt halen, denk hierbij aan het wenkbrauwbot, maar ook je jukbeenderen en onder de ogen. Er zit een glanzende highlighter in en drie gezichtspoeders, waaronder een huidteint, een gele en peachy variant. De laatste drie zijn mat.

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro PaletteSoft Light + Cream als gezichtspoeder gebruikt.

NYX Highlight & Contour Pro PaletteIce Queen als highlighter gebruikt op mijn sleutelbeenderen en decolleté.

De pigmentatie oogt wat magertjes, terwijl ik de tweede en derde, Soft Light en Cream gebruikte als gezichtspoeder, waarmee ik ook mijn gezicht mee bake! Dan is de dekking juist wel goed, intens, maar niet heel cakey, dat ligt eraan hoe dik je het aanbrengt, want de poeders zijn namelijk op te bouwen.

HCPS01 Ice Queen = Een witte, koele highlighter met een shimmer
HCPS02 Soft Light = Matte, lichte huidteint
HCPS03 Cream = Matte gele highlighter
HCPS04 Nectar = Peachy achtige huidteint met een matte finish

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Over naar de onderste rij in de palette, daar bevindt zich de contour rij. Met de contour poeders kun jij je gezicht shapen, slanker maken en schaduw erin brengen.

HCPS05 Tan = Matte, warme hazelnootbruin
HCPS06 Toffee = Bevat een subtiele shimmer, toffee kleur
HCPS07 Sculpt = Klein glansje, zacht bruine/taupe kleur
HCPS08 Hollow = Matte donkerbruin

NYX Highlight & Contour Pro PaletteAlleen foundation.

NYX Highlight & Contour Pro PaletteAlleen met de contour poeders Sculpt + Toffee.

NYX Highlight & Contour Pro PaletteFull face met bronzer, blush en highlighter.

Sculpt is de lichtste kleur uit de selectie van de schaduw tinten, waardoor dit ook mijn contour kleur is, maar deze meng ik wel met Toffee, ondanks dat dit een shimmertje bevat. Niet te overdone, maar heel minimaal, hierdoor staat de tint gorgeous met een gele ondertoon. Hollow is voor onder mijn kaaklijn, een beetje de onderkin wegmoffelen, zodat niemand het doorheeft, haha!

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Ze zijn eenvoudig aan te brengen, alle tinten trouwens, blenden als boter, wat het makkelijker maakt als je iets teveel contour hebt aangebracht, aangezien ook deze extreem goed gepigmenteerd zijn, wat je terugziet op de swatches als op de foto’s.

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Het is een leuk item om in je collectie te hebben, vooral als je gaat oefenen met het aanbrengen van lichte- en donkere punten in het gezicht, omdat je ineens een hele rij hebt aan kleuren, zodat je kunt gaan experimenten! Daarnaast gebruik ik het item in al mijn looks voor een lange tijd, waardoor ik zeker van plan ben om Sculpt te gaan vervangen!

De NYX Highlight & Contour Pro Palette is verkrijgbaar bij o.a. de Douglas voor €22,10.

Heb jij de palette in jouw collectie? Of zou jij deze graag willen aanschaffen?


3 Comments

 • Britt

  02/12/2016

  Ziet er wel heel erg mooi uit! Toch maar eens naar gaan kijken!

  Reply
 • femketje

  02/12/2016

  ik heb ‘m zelf ook en hij is zooooo fijn :D

  Reply
 • Irma

  02/12/2016

  Mooi!

  Reply

Geef een reactie