Candice Swanepoel Meets Cynthia!

Onder het genot van een chipje keek ik naar mijn favoriete programma, namelijk Bob’s Burgers! Ondertussen gier ik er op los, totdat de reclames aanbreken, minder plezant, maar ineens stuitte ik op een exclusieve kerstlook, vrij simpel, maar Max Factor wist mij in te pakken met goudtinten, wat bruin en een subtiele lip! Ze straalt al jaren op het doek van het merk, namelijk Candice Swanepoel Meets Cynthia!

Candice Swanepoel

Niet iedereen gaat met de feestdagen all in, je Koning wel, maar dan zijn dit soort natuurlijke make-up looks een uitkomst! Het is trouwens ook een plaatje om de gouden tinten te mixen met wat roods op de lippen, maar voor nu blijven we vrij rustig, kalm aan!

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Maar niet zo chill met de primer, want ik breng de Etos Aftershave Balsem royaal aan op het gezicht, zodat ik zeker weet dat het goed blijft zitten voor de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation in Porcelain! Alleen mijn wallen moest ik even goed weg werken met minimaal twee lagen NYX HD Photogenic Concealer in Ivory, voordat ik de boel ging caken met de BeeBee Matte All Day Compact Powder.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel
Candice Swanepoel

De rest van haar gezicht is vrij nude, vandaar dat ik ook mijn contouring wat de kop in drukte, maar luchtig mijn jukbeenderen aanzette met de NYX Highlight & Contour Pro Palette. Voor de appels van mijn wangen ging ik terug naar een budget blush, namelijk de NYC Cheek Glow Powder Blush in Prospect Park Rose. Een dotje van de NYX Liquid Illuminator Born To Glow in de shade Sunbeam met daaroverheen de goudgele oogschaduw van KIKO in 33.

Candice Swanepoel

 

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Ondertussen creëerde ik ook mijn gezichtsuitdrukking met de INGLOT Eyeshadow in 342 en de NYX Eyebrow Cake Powder in Taupe/Ash, maar dipte ook in de wax, zodat de haartjes op hun plek bleven zitten. De INGLOT Eyeshadow in 355 op het wenkbrauwbot en licht in de crease, zodat ik daar kon gaan blenden met de romige hazelnootkleur genaamd Faith uit de Urban Decay Naked Ultimate Basics Palette.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

De Sugar Pill Loose Eyeshadow in Goldilux maakte ik vloeibaar met de KIKO Mixing Solution, depte het op mijn ooglid en in de ooghoeken, maar net voordat het opdroogde, blende ik het omhoog de crease in. Ze heeft ook een soort goudoranje aan de buitenste ooghoeken, wat ik nabootste met de Max Factor Smokey Eye Drama Kit in Sumptuous Golds. Daarin zit een koperkleur die ook uitstekend onder de ogen kon worden aangebracht!

Candice Swanepoel

Wat Goldilux onder de ogen, het NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner in Black op de waterlijn en tussen de wimpers, zodat ik mijn lashes kon krullen en de Max Factor False Lash Epic Mascara er doorheen kon zigzaggen. Een vleugje van de KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 33 in de ooghoeken + op het wenkbrauwbot om de look compleet te maken.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Ik zei het vorige keer al, maar het maken van dit soort looks is echt ontzettend moeilijk! Met de lippen had ik ook een aardige struggle, maar kwam tot de conclusie dat de Wet n Wild Lipstick in Rosebud met een laagje Oriflame Giordani Gold Youth Full Lipgloss Vibrant Coral de match was!

Oké, ik geef eerlijk toe, ik mis de nepwimpers! Helemaal omdat ik die de laatste tijd alleen maar draag, waardoor mijn eigen wimpers trieste hoopjes zijn, ondanks de killer van een mascara die ik eroverheen heb aangebracht en besides that, mijn oogleden zijn te groot, want die van haar zijn een stuk kleiner, maar hey, still loving it!

Kon jij Candice Swanepoel?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  03/12/2016

  Jaaaawadde, mooi hoor, very model-like!

  Reply
 • Irma

  04/12/2016

  Pretty lady! Zelfs zonder wimpers en dikke wing is dit stunning!

  Reply
 • Eva

  05/12/2016

  Gaaf de look! Vooral dat goud is tof!

  Reply

Geef een reactie