VIDEO: EERSTE INDRUK ISI THE BEAUTY GLOVE!

Als je in de special effects gaat, dan heb je er heel wat voor over, haha! De liefde die ik voor SFX heb is groot, maar dan ook echt heel groot, want de volgende dag kan je vaak nog de spirit gum resten van je huid krabben en de lijmresten uit je wenkbrauwharen kammen. Met The Beauty Glove moet je facepaint met gemak verwijderen en dat met alleen water, dat geldt ook voor normale gezichtsmake-up, is het waar? Vandaag probeer ik het uit!

the beauty glove

the beauty glove

the beauty glove

In de video zeg ik het al, het komt namelijk in een doosje met een daarbij geleverd zakje, waarin The Beauty Glove zich bevindt, inclusief de standaard waar jij het handschoentje op kunt laten drogen, aangezien deze met de hand kan gewassen worden. Een beetje zeep en water, laten drogen en meteen ready voor gebruik!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

the beauty glove

the beauty glove

the beauty glove

Het is een klein handschoentje, maar het bracht mij van mijn stuk, want ik had nooit verwacht dat het de hardnekkige lijm zou weghalen, laat staan de schmink, want dat bevat enorm veel pigment wat je zo makkelijk verplaatst. De foundation was trouwens een makkie, dat was binnen no-time verdwenen! The Beauty Glove bevat trouwens twee kanten, de kant waarmee jij je make-up eraf kunt halen en een kant voor het scrubben van je gezicht! Beide werken uitstekend, ook wordt The Beauty Glove weer helemaal schoon na het reinigen ervan.

The Beauty Glove is verkrijgbaar in de webshop van 7ewa’S voor €29,90! Maak gebruik van de kortingscode “cynthiakoning” voor 10% korting op jouw aankoop!

Heb jij een make-up reiniger in de vorm van een handschoen in bezit?


One Comments

  • femketje

    04/12/2016

    hij lijkt mij wel wat klein maar wellicht dat dat gewoon even wennen is :3
    en hoe stoer is je elf on the shelf look :D i’m in love!

    Reply

Geef een reactie