KERST TIP: SKY RADIO CHRISTMAS!

Het is bijna weer zo ver, de mooiste tijd van het jaar, namelijk de kerstperiode! Door de liefde van de decembermaand bij ons thuis, wordt het een échte feestmaand. Dankzij de warme kerst aankleding van het huis, wat wordt voorzien door mijn moeder en knallend het jaar uit door de liefde voor vuurwerk van mijn vader. Ja, van beide heb ik iets geërfd, maar om nog beter in de stemming te komen, de Sky Radio Christmas!

Ze draaien non-stop kerstmuziek met de leukste herkenbaarste nummers die iedereen kan meezingen, waaronder Mariah Carey, maar ook Micheal Bublé mag niet missen in dit lijstje. Een kerst zonder Bublétje, is geen echte kerst! Net zoals chocolademelk zonder chocola. Als klap op de vuurpijl wordt regelmatig Wham aan de lijst toegevoegd!

Je kunt het opzetten tijdens het optuigen van de boom, het uitzoeken van je make-up producten die je voor kerst gaat vragen, als je er zin in hebt, maar ook om in de stemming te komen, want dit mag niet ontbreken in het rijtje van mijn kersttradities! Daarnaast kan je zowel het in de ochtend luisteren, als avond en ook in de nacht worden er plaatjes gedraaid. Het is een soort van pre-Serious Request, één van mijn favoriet evenementen in december! Check hier de Sky Radio Christmas!

Luister jij naar Sky Radio in de kerstmaand?


Geef een reactie