Persoonlijke kerstcadeaus maken bij Webprint!

Zit jij ook al met je handen in het haar voor de feestdagen? Sowieso krijg ik het al benauwd, zodra de decembermaand nadert, niet alleen omdat ik er zoveel zin in heb en zoveel pepernoten eet, inclusief wat extra bonbons, want met kerst mag het allemaal, maar de cadeaus! Wat ga jij kopen voor je vader? En je moeder? Broers, zussen, vrienden of vriendinnen? Geen zorgen, ik dek je rug met leuke items van Webprint!

webprint

Sinds kort hebben zij de website volledig vernieuwd en is Webprint is een compleet nieuw jasje gestoken, waardoor jij gemakkelijk een cadeautje op de kop kan tikken voor de feestdagen. Van canvassen aan de muur tot leuke wanddecoraties van foto’s uit een vakantie waar je met zijn alle bent weggeweest.

webprint

Zo maak ik met regelmaat gebruik van hun fotoboeken optie, hierdoor kan je met een handomdraai een portfolio in elkaar zetten, ideaal als je bezig bent met fotografie, visagie en meerdere dingen. Het is multifunctioneel, want je kan ook je moeder of vader ermee blij maken, vergeet je opa en oma niet!

webprint

Heb jij je kerstkaarten al geschreven? Nee? Maak ze dan bij Webprint, want persoonlijke kerstkaartjes zijn de leukste kaarten om te ontvangen! Deze steken af tussen alle anderen en je zult shinen aan de muur als een ster in de hemel.

webprint

Dan heb je ook nog de fotokalenders en de fotoagenda’s voor de dames en heren die veel vergeten, maar ook fotocadeaus, waaronder mokken, speelkaarten, stickers en etiketten, maar ook kussens! Ze dekken ook telefooncases die jij een persoonlijk tintje kunt geven, maar ook tablet cases.

webprint

Maar wat ik persoonlijk het leukste vind aan Webprint is de optie om op textiel te gaan afdrukken, want wie wilt nou niet een zelfgemaakt T-shirt? Een hip schort voor als je moeder of vader gaat koken, romper voor de baby van de buren of een leuk slabbetje met een gekke opdruk! Het kan allemaal, want jij kan jouw foto’s voor de items afdrukken, eigen foto’s, logo’s en meer!

webprint

Kortom, een hele hoop ideeën voor de komende feestdagen, waarmee jij jouw ouders, vrienden of vriendinnen en familieleden mee in de watten kunt leggen. Een terugblik naar een vakantie, mooi moment in jouw leven of iets anders, waardoor iedereen leuk cadeau kan verwachten!

Heb jij weleens besteld bij Webprint?

Dit artikel is in samenwerking geschreven.

Geef een reactie