5 BEAUTY KERSTCADEAUS VOOR EEN VROUW!

Met de kerstdagen voor de deur, komt er ook een aardige druk te liggen op het aanschaffen van de juiste cadeaus, wat vaak nog moeilijk wordt gemaakt door de persoon in kwestie. Men heeft alles wat zijn/haar hartje begeerd, wil niets hebben of als je wat kleinere en persoonlijke dingetjes wilt aanschaffen is dit jouw cadeautip!

kerstcadeaus voor een vrouw

Vrouwen zijn redelijk makkelijk, want alles wat te maken heeft met cosmetica is goed, maar hoe schaf je make-up voor een ander aan? Ga voor cadeaubonnen, dan zit je altijd goed! Wil je geen geld geven? Koop dan de volgende items!

kerstcadeaus voor een vrouw

Maskers! Het is niet duur, leuk om te geven én je hebt er ook daadwerkelijk wat aan. Jarenlang kreeg ik ze onder de boom, waardoor ik een goede stock heb gecreëerd en nog steeds maskers kan uitkiezen. Vraag of kijk naar de huidtype van de ontvanger en ga daarmee aan de slag, koop een stapeltje, bind ze met een strik aan elkaar en you’re done!

kerstcadeaus voor een vrouw

Het haar is belangrijk, helemaal rondom de feestdagen, ga daarom voor een krultang! De Pearl Wand is een geliefde stok die de mooiste slagen in het haar maakt met een goede hitte, waardoor het niet eraf brandt, zolang je maar voorzichtig bent. De Remington Pearl Wand, deze heb ikzelf ook, is een MUST HAVE. Het is een parel die ik aan mijn collectie heb toegevoegd en voor een paar tientjes op de kop te tikken, maar veel krulplezier.

kerstcadeaus voor een vrouw

Houd zij niet van krullen? Ga dan voor andere tangen, misschien een wafeltang? Een stijltang? Of een föhn? Tegenwoordig heb je veel keuze als het aankomt op de hete apparaten voor het haar. Denk ook aan producten die je haar kunnen verzorgen om het setje compleet te maken.

kerstcadeaus voor een vrouw

Heb je echt geen idee wat je moet kopen? Je hebt ook zoveel opties om cadeau te doen, maar weet je niet wat zij lekker vindt? No worries, want dan kun je altijd nog terecht bij Lush! Schaf producten van Lush aan en je bent binnen. Zowel de losse producten als de gift sets zijn de moeite waard + het cadeau ruikt GODDELIJK.

kerstcadeaus voor een vrouw

Doe gek, koop tien leuke gekleurde nagellakken of doe dat met lipsticks, unieke oogschaduws of zo’n feestsetje voor de kerstdagen, maar ook voor in de zomer. Wees uniek, probeer niet te hard, maar zorg ervoor dat je het persoonlijk en leuk houdt. Iedereen kun je blij maken met Lush, maskers en een krul- of stijltang!

Wat vind jij leuk om te krijgen?


One Comments

  • Irma

    13/12/2016

    Oeh, ik zou wel blij worden als dit onder de kerstboom ligt!

    Reply

Geef een reactie