MEGA SNAPCHAT OVERZICHT #10: KERST, KERST SHOW EN MAKE-UP!

De laatste weken voel ik mij stukken beter, heb nog last van enkele mankementen, maar hey, het was erger! Ondertussen werk ik keihard om alles rond te krijgen voor de feestdagen, reviews die eruit moeten, video’s inplannen, maar ook het fotograferen van producten, Mom opstoken om het huis extreem te versieren en bezochten we een kerstshow in de buurt!

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

Kunnen we even de verpakking waarderen van de Urban Decay Naked Ultimate Basics Palette? Wauw!

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

 

Door mijn nieuwe studiolampen wil ik het liefst de hele dag fotograferen! Ah, het is zo licht, zo mooi, zo netjes verdeeld, waardoor alles zichtbaarder is. Daarnaast is de Urban Decay Full Spectrum palette gorgeous, maar ook de palette van NYX! De lipsticks mag ik niet vergeten, spot ik daar nou een zwart? YES!

snapchat overzicht 10

Dit jaar hadden we veel games in de late uren, maar dat maakt het niet minder leuk, want Sunday Night Football maakt het weekend pas écht weekend! Hallo Rodgers.

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10
snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

Als je mij volgt op Snapchat heb je ook altijd een sneak peek van de looks die verschijnen, maar ook stappen en onderdelen van de make-up looks, zoals de groen gele look die men uiteindelijk alleen met het zwart heeft gezien. Vele kerstlooks, wat dingen voor in 2017 en gekrulde lokken, niet?! YASSS! They back.

snapchat overzicht 10

De winter is gearriveerd in Nederland, dat vraagt om mijn Packers hoodie! Het is een hoodie die voor on the field is, wat inhoud dat het kledingstuk winddicht is, echt.. koop kleding van de NFL, de kwaliteit is top, verkleurd nauwelijks ondanks de vele wasbeurten en het houdt warmte vast, als je daarvoor kiest! Daarnaast always representing the Pack! 

snapchat overzicht 10

Rustig begon ik met de kerst artikelen, want de laatste maand van het jaar was aan het naderen! Ik maakte het gezellig met een goddelijke geurkaars, glaasje drinken en wat items voor mijn kerst gerelateerde artikelen.

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

Weet je hoe lang het geleden is dat ik een foto heb gepost van mijn outfit? Damn, te lang geleden! We gingen namelijk naar de kerstshow, vandaar mijn make-up on fleek, want ik wilde gaan battlen met de glanzende kerstballen, haha jokey! 

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

Familie Koning ging naar de kerstshow in Ermelo, waar ze de rijen met kerstballen hebben. Serieus, dat levert zoveel inspiratie op, de kleuren, de finishes en de keuzes die je tegenwoordig hebt, echt bizar. Ik houd ervan om er naar toe te gaan, de sfeer is goed, de kersthuisjes, maar ook alle bomen die zijn opgetuigd, alleen maar liefde.

snapchat overzicht 10

AW, ik wilde deze zo graag meenemen! How cute?!

snapchat overzicht 10

En toen kwam dit, dit was eng, heel eng. Ik heb een gruwelijke horror film gemaakt met rare praktijken, zwem met regelmaat in liters nepbloed, maar dit.. Het was vreemd, het bewoog, maar het was creepy as hell, haha! 

snapchat overzicht 10

snapchat overzicht 10

Ja, dat was heel triest, maar gurl, I was looking FAB, dus ik had NO SHAME. En hallo Naab in de achtergrond, ze ging dat expres doen btw, because we don’t caaaaaare, haha! 

snapchat overzicht 10

Het leukste aan de kerstshow vind ik de snoepautomaat waar ik asociaal ging ‘shoppen’ met Naab, want dat is traditie. Daar koop ik altijd Rolo’s, altijd! En Dove en een Lion met cola, want als je gaat, dan ga je all in.

snapchat overzicht 10

Nachtelijke football game, ik kon niet wachten, helaas verloren we, maar hey, dat mag de pret niet drukken!

snapchat overzicht 10

De volgende ochtend was ik onderweg met Mom naar het Lyme centrum in Apeldoorn en dit is mijn vakantiehuisje wat tussen de bossen staat. Jokey joke, maar het was zo’n mooie omgeving met bladeren, bomen, hele bossen en unieke huizen. Gorgeous omgeving.

snapchat overzicht 10

Bij thuiskomst hielp ik Mom met de kerstboom naar beneden halen, met helpen bedoel ik kijken, want dat moet ook gebeuren, haha! Hij is er eindelijk, inmiddels hangen er ook al ballen en strikken in, ben benieuwd naar het eindresultaat. Je zal de boom zien verschijnen, zowel in video’s als op foto’s!

snapchat overzicht 10

Opnieuw weer aan het werk voor de website, bezig met kerst artikelen, waaronder de Urban Decay palettes, make-up looks voor de komende periode en de geurkaars brandt gezellig naast mij, op de kast. Anders steek ik de boel in de hens, haha!

snapchat overzicht 10

De komende periode ben ik wat actiever op Snapchat in verband met de feestdagen, vergeet mij daarom niet te volgen op Snapchat onder de naam QueenKingg, maar je kan ook gebruik maken van mijn Snapchat code! Je zal ook veel dingen spotten die later gaan verschijnen, want ik ga binnenkort met vakantie voor zo’n drie weken, waarvan ik één week aan de slag ga met mijn nieuwe project + hier en daar zal ik wel actief zijn i.v.m. video’s die nog gefilmd moeten worden. So stay tuned!

Heb jij Snapchat? Wat is jouw naam? Ik wil je kerstboom zien!


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  14/12/2016

  All those eyeshadow palettes, SWOOOOOOOOOOOOOON! :-D Geweldig altijd ook om je looks oz op een rijtje te zien.

  Reply
 • Irma

  14/12/2016

  OMG, wat maak je een mooie foto’s met die studiolampen!
  Goede aankoop!

  Reply
 • Britt

  14/12/2016

  Aaah, Christmas is coming!! En natuurlijk geen Kerst compleet zonder jouw fabulous looks, make-upreviews, snapchatstories en faces, cause we all love them! Heerlijk overzicht weer, jouw enthousiasme maakt mijn hele dag weer goed!

  Reply

Geef een reactie