TALK: Opzoek naar een nieuwe smartphone! Hallo iPhone 6? Of iPhone 7?

Het is herkenbaar voor ons allemaal, het einde van een mobiel abonnement. Je weet wat dat inhoud, namelijk het uitzoeken van een nieuwe smartphone. Over enkele maanden zit die van mij erop, waardoor ik alvast opzoek ga naar een nieuw pareltje wat zo’n 24/7 in mijn hand vastgeplakt zit!

iphone 7

Zelf ben ik een trotste eigenaar van de iPhone 5S, toentertijd had ik de 4S, maar we hebben het er ook ooit over gehad, namelijk de opvolger van de iPhone 6. Toentertijd speculeerde wij over een nog betere camera, maar ook de gebruikersvriendelijkheid zou omhoog gaan. Inmiddels heb ik meerdere broeders die de iPhone 6 hebben en tot nu toe geen klachten gehoord!

Totdat er iets nieuws op de markt verscheen, namelijk de beruchte opvolger van de iPhone 6, beter bekend als de nieuwe iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Ze hebben nieuwe functies, nieuwe items, waaronder de draadloze oordopjes en een betere camera, maar ook zijn ze waterdicht, een mooiere afwerking en ze zijn al online te bestellen.

iphone 7

Mijn oordoppen zijn inmiddels aardig gemolesteerd, niet omdat ik ze zo vaak draag, oké, dat doe ik wel, maar voornamelijk omdat ik overal, maar dan ook echt overal aan blijf hangen. Stap ik op de fiets, dan zit ik in de knoop met mijn stuur, doe ik mijn jas dicht, zit het draag van de oordoppen er tussen of als het weer helemaal in elkaar zit gedraaid, ondanks dat je het netjes opbergden. Ja, draadloze oordopjes die bij de iPhone 7 komen zijn een uitkomst.

Je hoort altijd dat mensen hun telefoon meenemen naar het toilet, ik doe dat expres niet, want ik weet dat de mobiele gadgets niet kunnen zwemmen. Been there, done that, haha! Gelukkig heeft de nieuwe iPhone 7 dat niet, waardoor ze een frisse duik kunnen weerstaan, omdat de smartphone waterdicht is. Hierdoor is je home-button ook anders, het lijkt op een soort van touchscreen.

iphone 7

Wat mij enorm trok bij de nieuwere iPhones is de grotere opslag die je kunt aanschaffen. Helemaal als je veel foto’s en video’s maakt is het gewoon praktischer als je meerdere GB erbij, waaronder 32GB, 128 FB en als je echt voor groot gaat, dan neem je de 256GB. Daarnaast zegt Apple dat de iPhone 7 ongeveer twee uur langer mee gaat qua batterij dan die van de iPhone 6S.

iphone 7

Het is zo moeilijk om een nieuwe telefoon aan te schaffen, want de camera bij de iPhone 7 is nog beter dan zijn voorgangers, wat belangrijk is voor mij in verband met mijn blog, maar ook voor Snapchat. De oordopjes spreken mij ook aan en de grote ruimtes, zodat je meer kan bewaren. Ik ben nog in dubio, maar waterdicht en mijn bloedsessies soms, de iPhone 7 klinkt wel heel verleidelijk!

Heb jij al een iPhone 7 besteld? En wat vind jij een pluspunt?

2 thoughts on “TALK: Opzoek naar een nieuwe smartphone! Hallo iPhone 6? Of iPhone 7?

  1. Ik heb ook de iphone 7. Ik vind hem erg fijn. Hiervoor had ik een iphone 6 en eerlijk gezegt met ik alleen dat die sneller is. Ook heb ik er last van dat ik geen oortjes en oplader tegelijk kan gebruiken omdat ik juist geen fan ben van de lossen oortjes. Ik kan je het dus wel aanraden maar voor de rest niet speciaals.
    Liefs, Demi

  2. Pff, ik heb ook telefoon struggles.
    Mijn iPhone 5S is afgelopen jaar gestolen en sindsdien loop ik met een oude telefoon van mijn vader rond.
    Maar ja, ik ben er ook nog niet helemaal uit welke telefoon ik ga kopen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *