5 LEUKE MAKE-UP WEBSHOPS VOOR KERST!

Kerst staat bijna voor de deur, want je hebt nog maar een week om jouw laatste make-up items aan te schaffen! Heb je nog geen idee wat? Geen zorgen, want in mijn video heb ik jou een eindje op weg met o.a. make-up palettes van URBAN DECAY, Sleek en Zoeva, maar ook vloeibare lipsticks, highlighters en meer. Ben je opzoek waar je de producten kunt kopen? Check dan deze vijf toffe Nederlandse make-up webshops!

make-up webshops

Je bent er vast wel mee bekend, maar zo niet, dan mis je heel wat, namelijk Boozyshop! Zij leveren ontzettend snel met leuke goodies, schattig ingepakt en een royale keuze aan make-up merken met o.a. Morphe Brushes, OFRA, Ardell lashes, L.A. Girl USA, LA Splash, hun eigen huismerk en Sigma Brushes en meer!

make-up webshops

Wist je dat de INGLOT weer in Nederland zit? Toentertijd sloten zij hun winkels in Amsterdam, namelijk die bij de P.C. Hooftstraat en op het Leids, maar zij bleven in Amersfoort! Iets te ver voor jou? Geen zorgen, check hun website, want het dierproefvrije merk verkoopt ook hun producten online. Toentertijd schreef ik over de wintercollectie met de schitterende tinten!

make-up webshops

De Nagelfabriek mag zeker niet missen in het rijtje, want hun Sleek palettes kwamen ook voorbij in de video! De Make-up Treasure Box is een treasure onder de boom, maar ook verkopen zij het dierproefvrije budgetmerk W7, natuurlijk ook Sleek, Real Techniques, verschillende oogschaduw paletten, waaronder de 88 palettes + de 120 palettes! Zij hebben een groter assortiment als het op W7 en Sleek aan komt, van oogschaduw primers tot aan wenkbrauwpoeders, eyeliners en meer!

make-up webshops

make-up webshops

Natuurlijk mag special effects make-up niet missen in het rijtje, want men vraagt met regelmaat waar ik mijn items koop, grotendeels komt uit de USA, maar ook doe ik mijn bestellingen bij o.a. SchminkenGrime! Ze hebben verschillende soorten bloed, huidwax, vloeibare latex, gelatine en ook schmink voor gruwelijke make-up looks! Zij leveren vrij snel, hebben goede service en een redelijk uitgebreid assortiment als het op SFX aankomt.

make-up webshops

Bij The Make Up Spot heb je weer Barry M, maar ook beauty gerelateerde boeken, Ecotools, L.A. Colors, Lee Stafford, maar ook de Make Up Store! Het gaat voornamelijk om gezichtsproducten bij het laatste merk, want MUS is en blijft mijn favoriet! The Balm zit ook in het grote assortiment van de webshop, Wet N Wild is van de partij en nog veel meer. Kortom totaal iets anders dan de bovenstaande shops, zodat je voldoende keuze hebt.

make-up webshops

Elke webshop heeft zijn eigen merken, ik heb nu de dierproefvrije merken eruit gekozen, maar weet je niet zeker of een merk dierproefvrij is of diervriendelijk, check dan de lijst op Naoki! Sophie update de lijst met regelmaat, zodat je zeker weet dat je niet deelneemt aan dierproeven. Let op, bestel op tijd, het liefst voor dinsdag, zodat je een dag speling hebt en jouw pakketje onder de boom kan leggen!

Heb jij al besteld bij de bovenstaande make-up webshops?


2 Comments

Geef een reactie