GOEDKOPE KERST MEETS CYNTHIA!

We sluiten af met Halloween, openen met Sinterklaas, vervolgens heb je kerst en dan nog oud en nieuw, maar er komen ook nog verjaardagen bij kijken, waardoor deze maand extreem duur wordt! Niet iedereen kan het zich veroorloven, want de zwarte markt ligt al vol met nieren van rib loze mensen die massaal worden verkocht. Geen zorgen, ik help je uit de brand! Houd je nieren gewoon in de hand, tijd voor een budget kerstlook voor een goedkope kerst Meets Cynthia!

budget kerstlook

Omdat we het budget houden, is niet het teken dat we het simpel en safe gaan spelen. Nee, want ook met goedkopere make-up producten kun je uitbundige kerst looks maken! Laten we beginnen bij het begin door het invullen van de wenkbrauwen wat ik altijd doe met de NYX Eyebrow Cake Powder, maar voordat ik die doe heb ik eerst de Too Faced Shadow Insurance aangebracht. Die is trouwens niet zo budget, maar ik was het helemaal vergeten dat deze een halve lever kost. Vervang dit product door een goedkopere variant.

budget kerstlook

budget kerstlook
budget kerstlook

Laten we de rest ook even dicht plamuren, zodat we zeker van onze zaak zijn en daarvoor breng ik de Etos Aftershave Balsem met mijn handen aan. Rustig over het gezicht, gevolgd door de Cien Foundation in Shell en de NYX HD Photogenic Concealer in Porcelain onder de ogen. Mijn kaaklijn accentueer ik met de NYX Mineral Stick Foundation, bake and cake de rest met de NYX HD Finishing Powder voor de basis van mijn subtiele contouring wat ik voortzet met de NYX Highlight & Contour Pro Palette.

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

Ik wilde voor een donkere lip gaan, maar dat kreeg een aparte wending, zeg maar té Amsterdam, ahum. We hielden het rustig, maar koos wel voor de NYX Blush in Angel voor op de appels van mijn wangen. Mijn highlight game moet STRONG AF zijn, vandaar de NYX Liquid Illuminator Born To Glow in Sunbeam, zodat de NYX Illuminator Enigmatic daaroverheen kan net voordat het bijna droog is.

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

Mijn ooglook lijkt gecompliceerd, maar dat is niet de case, want met de NYX Eyeshadow in Whipped Cream zet ik de matwitte highlighter aan op het wenkbrauwbot en licht in de crease. Met de KIKO Water Eyeshadow in 216 zet ik mijn binnenste ooghoeken, een tikkeltje daarboven en de buitenste hoeken aan. Smudgend de aardbei in, opnieuw aanzetten, net zolang totdat je tevreden bent over de intensiviteit.

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

Het middelste gedeelte van mijn ooglid wil ik laten poppen met de KIKO Water Eyeshadow in 210, maar deze maak ik vloeibaar, zodat het nog meer naar voren komt. Omdat de ooglook ietjes te blauw is, pak ik de 120 Smoke & Fire Palette erbij, dig in een kerstboomgroen + matzwart voor onder het oog en opnieuw de binnen en buitenkant. Het NYX Jumbo Pencil in Milk in de ooghoeken, een hint van een romige, crèmekleurige oogschaduw in het hoekje van mijn wenkbrauw en de ELF Blush Gotta Glow in de inner corners.

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

Met de NYX Vinyl Liquid Liner in Black trok ik een sensuele winged eyeliner, een huidkleurig oogpotlood, de Wonder Pencil van NYX in Light op de waterlijn, zodat we onze wimpers kunnen krullen en de NYX Badunkadunk Mascara erdoorheen kunnen zigzaggen. Nepwimpers? Hell yasss! Natuurlijk koos ik voor de falsies van de Primark, “Full Look.”

budget kerstlook

budget kerstlook

Zoals ik al zei wilde ik een stappie verdergaan, maar de rode lipstick die ik had uitgekozen paste écht niet, haha! Daarom hield ik het subtiel met de NYX Retractable Lipliner in de mooiste nude tint ever, namelijk Nude. Ik moet die echt opnieuw aanschaffen, so gorgeous. Ging het te snel? Of wil je meer uitleg? Check dan mijn video op YouTube waarin ik alles stap voor stap uitleg!

Heb jij al een idee hoe jij er over een week uitziet? En ga jij voor een budget kerstlook?


3 Comments

 • Tamara TS

  17/12/2016

  Weer een heel mooie look! Je ogen komen ook erg goed uit bij het groen. Te Amsterdam haha, ik snap meteen hoe het eruit zag.

  Reply
 • Linda

  18/12/2016

  Wat staat dat groen je ontzettend mooi.

  Reply
 • Irma

  21/12/2016

  Ik snap dat je die lipliner zo mooi vindt. Hij is perfect!
  Dat groen is wel lekker om in de kerstsfeer te komen!

  Reply

Geef een reactie