VIDEO: Sexy, dierproefvrije budget kerstlook!

Het weekend staat in het teken van betaalbare kerstlooks, want ik heb net al mijn ribben uit het lichaam getrokken om mijn kerstdagen te financieren, maar als ook je lever te koop staat en je nog maar één nier hebt, dan weet je hoe zwaar je het hebt. Gelukkig hoef je er niet voor veel geld chic uit te zien, want dat kan je namelijk ook gewoon creëren met budget items, waaronder deze sexy, budget kerstlook in de pin up sferen!

budget kerstlook

Niet alleen heb ik budget items gebruikt om de make-up look in elkaar te zetten, ook alles is dierproefvrij, inclusief mijn nepwimpers! Toentertijd was ik bij de Primark en heb ik het halve schap meegenomen in mijn mandje, want mijn favorietje hing er weer tussen. Steek je haar op, krul het of doe er iets wilds mee, aangezien de make-up redelijk ingetogen is. Glitters zijn ook altijd nog een optie!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Cien Foundation Shell
Cien Liquid Concealer Light
Wet N Wild Coverall Pressed Powder
Sleek Blush Pomegranate
NYX Blush Cinnamon
NYX Highlight & Contour Pro Palette
KIKO High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 83

budget kerstlook

budget kerstlook

budget kerstlook

EYES:
NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Base
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash
NYX Eyeshadow Whipped Cream
NYX Eyeshadow Vixen
NYX Eyeshadow S.O.S.
NYX Vinyl Liquid Liner Black
NYX Lush Lashes Mascara Badunkadunk
NYX Wonder Pencil Light
KIKO High Pigment Wet And Dry Eyeshadow 83
Primark Nepwimpers “Sultry:

budget kerstlook

LIPS:
HEMA Longer Lasting Lipstick 05

Het is zo eenvoudig om een make-up look om te toveren tot iets met een feestelijk tintje, want met wat gekleurde lipsticks, een andere stel wimpers of juist glitters kom je al een heel eind. Een outfit van twee jaar geleden kan opnieuw worden gebruikt door een jasje eroverheen te dragen, niemand die het doorheeft! Ben je in voor wat gewaagds? Check dan deze budget kerstlook met een hint van groen, een nude lip en opnieuw teveel highlighter.

Ga jij voor een rode lipstick met de kerstdagen?

2 thoughts on “VIDEO: Sexy, dierproefvrije budget kerstlook!

  1. Je basis ziet er echt top uit, je ziet totaal niet dat je je niet zo best voelde. En je winged eyeliner is weer ZO on point, craaaaazy! Denk dat ik die eyeliner eens ga proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *