Last week, I was thankful for.. #133

Het is de laatste week dat ik intensief aan het werk ben, zodat ik geleidelijk aan in de vakantiesfeer kan komen, aangezien ik er moeite mee heb om van een druk bestaan ineens naar wat minder te gaan. Knallen was mijn motto voor de week, van filmen tot aan het maken van kerstlooks, kerstreviews en de laatste special effects make-up looks met een kersttintje! Ondertussen zat het snot vast in mijn voorhoofdsholteontsteking en hoestte ik als een zeehond, maar hey, liever nu, dan met kerst! Last week, I was thankful for.. 

thankful 133

Het filmen van mijn laatste kerst video’s – het lakken van mijn nagels – mijn kerstachtergrond – het kijken van documentaires – Utopia – volle maan – men die mijn video’s deelt op social media – kerstliedjes – Shameless – het maken van kerst gerelateerde special effects looks – het krullen van mijn haar – bestellen van de laatste make-up kerstcadeautjes – Oh Oh Daar Gaan We Weer – filmen met Naab – het bijhouden van mijn e-mail – vooruitwerken – Nederlandse rap – Momapop – vooruitwerken met de video’s – de to do list die kleiner wordt – Lady Gaga – het project voor 2017 – onze kerstboom – Smeris – peanut butter cups – Hopsin – Bob’s Burger – 24Kitchen met hun kerstprogramma’s – homemade sushi – de koekjes van Home Alone – mijn vakantie die voor de deur staat – ASMR – Beste Kijkers – livestream van 538JingleBall – in de SFX – mijn eigen bloed recepten – avondje met Naab – vlogs van Qucee & Patjemoss – Sunday Night Football – begin van Serious Request!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


Geef een reactie