FOTD: STIJLVOLLE KERSTLOOK!

Het is en blijft een verschil met mijn eerste en mijn laatste kerstlook, want het begin is wat magertjes naar mijn mening, maar als ik er eenmaal in zit, ben ik van god los. Haren in de krullen, netjes jasjes aan die ik kocht in de Black Friday sale van de H&M, een goede dosis aan highlighter en matchen als een échte Koning. Het is over enkele dagen al zo ver, maar ik knal er nog één look in, de allerlaatste, namelijk een stijlvolle kerstlook!

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Porcelain
BeeBee Matte All Day Compact Powder
NYX Mineral Foundation Stick
NYX Gotcha Covered Concealer Ivory

stijlvolle kerstlook
NYX HD Photogenic Concealer Porcelain
NYX Liquid Illuminator Born To Glow Sunbeam
NYX Illuminator Enigmatic
NYX Highlight & Contour Pro Palette
Max Factor Creme Puff Blush Gorgeous Berries

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
URBAN DECAY Naked Ultimate Basics Palette
Make-up Treasure Box
KIKO Water Eyeshadow 200
KIKO Mixing Solution
INGLOT Eyeshadow 355

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook
INGLOT Eyeshadow 342 (=brows!)
NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Wonder Pencil Light

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook
NYX Eyeshadow Whipped Cream
NYX Vinyl Liquid Liner Black
Artdeco Long Lashes Mascara + wimperkrultang
Primark “Sultry” Nepwimpers + DUO Lash Glue Dark-Tone

stijlvolle kerstlook

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Lip Pencil Rus

stijlvolle kerstlook

LIPS:
Urban Decay 24/7 Glide On Lip Pencil Rush

stijlvolle kerstlook

stijlvolle kerstlook

Als je het nog niet door had, ik was écht enorm ziek bij het maken van deze make-up look, haha! Mijn ogen zijn wat troebel, waterig en rood, maar ik had vorige week last van een voorhoofdsholteontsteking, maar hey, het kerstleventje gaat gewoon door en dat geldt ook voor mijn voorbereidingen. Gelukkig doet mijn highlighter afleiden, maar ook het jasje, so fancy! Wil je iets anders? Check dan mijn make-up looks voor meer inspiratie, want dit is niet mijn enige kerstlook, I made A LOT this year!

Ga jij voor een stijlvolle kerstlook? Of iets gewaagds?


One Comments

  • Irma

    22/12/2016

    Yaaay, the curls are back!
    You look A-MA-ZING.

    Reply

Geef een reactie