TALK: MIJN KERSTOUTFIT, WAT DOE JIJ AAN?

De kerstdagen naderen, mijn hersenen zijn hard aan het werk, maar dat waren ze ook al in de warmere periode, want mijn kerstvoorbereidingen beginnen rond de zomervakantie. Oké, eigenlijk komen de ideeën al in januari, want ik houd nou eenmaal van de feestelijke daagjes, maar hoe zit het met mijn haar? Mijn kerstoutfit? Welke make-up look? De eindeloze opties!

kerstoutfit

Mijn haar droeg ik de laatste tijd regelmatig vast, voornamelijk om de boel intact te houden, na de schade van mijn antibioticakuur. Ja, het leed was écht niet te overzien, maar hierdoor zag ik wel mijn droom hairdo! Opgestoken manen, stukje gedrapeerd, goede stel highlights erin, losse plukken of juist hoog, strak en een enorm sieraad erin. Of gewoon krullen? Dat is iets wat ik meer voor oud en nieuw wil doen, want dan kan ik nu ongegeneerd eten zonder in gevecht te zijn met mijn blonde lokken.

kerstoutfitMijn outfit van 2013!

Mijn outfit, daar ben ik nog niet helemaal over uit, ondanks dat de tijd dringt, maar ik weet wel al wat ik neem, maar nog niet welke kleur. Het is de vraag of ik voor groen ga, want Packers all the way, maar mooi rood is ook niet lelijk. Natuurlijk moet het glitteren, shinen zo bright like a diamond, boven de knie eigen en een klassiek tintje hebben. Een jurkje met blote benen, een nude panty en een royale tanningspray.

kerstoutfit

Over klassiek gesproken, ik heb nog torenhoge glitter hakken die helemaal niet chic zijn, maar waardoor ik wel in FULL GLAM kan gaan, vooral met een bijpassende clutch, een setje schattige oorbellen, wat natuurlijk matcht met het item in mijn opgestoken haar en een bijpassende nagellak.

kerstoutfitMijn make-up look van 2015!

We hebben het pas over een FULL GLAM look als ook de make-up wordt meegenomen! Gaan we voor de eenvoudige pin up look? Die is verdomd mooi, vrouwelijk en sensueel, maar met kerst moet je gewoon uitpakken! Glitters op de oogleden, glitters op het lichaam, een rode lip met een glittertje eroverheen en teveel highlighter op mijn jukbeenderen! Te lange nepwimpers, zodat ik op mijn voorhoofd kan krabben als ik jeuk heb en een winged eyeliner die geen bitch killt, maar mijn kerstdiner.

kerstoutfit

Als ik voor een rood jurkje ga, match ik met een rode make-up look, maar dat kunnen ook bloedrode smokey eyes zijn, maar veranderd het nou ineens naar kerstboomgroen, dan ga ik all green honey. De hakken zijn nog een twijfel gevalletje, aangezien ik nooit schoenen draag, maar rondbanjer op mijn blote kakkers en crocs om het toch een beetje mij te maken, haha!

Heb jij je kerstoutfit al bij elkaar?


2 Comments

 • Britt

  23/12/2016

  Ik denk dat mijn outfit een zwart jurkje wordt, zodat ik alle focus op de make-up kan gaan leggen!

  Reply
 • Irma

  25/12/2016

  Ik weet het nog niet! Maar ik zou jouw rode outfit al en die ziet er gorgeous uit!
  Ik ben meestal met Oud en Nieuw wat feestelijker dan met kerst :)

  Reply

Geef een reactie