Fijne kerstdagen dolls!

Het leek een eeuwigheid te duren, totdat de zomervakantie is gepasseerd, Halloween voorbij is en Sinterklaas terug op zijn boot is naar Spanje, want dan is het ineens zo ver, kerst! Het is vandaag officieel de geweldigste dag van het jaar, de leukste en prettige dag naar mijn mening. Lampjes overal, de geur van kerstbomen en de kleurrijke kerstballen die overal in worden gehangen. Op je mooist eruit zien, teveel glitters op het gezicht en teveel highlighter op de jukbeenderen, tofste cadeaus openmaken en zalig genieten!

fijne kerstdagen

Ja, Mam weet hoe je een huis feestelijk en fantastisch moet inrichten met de kerstdagen! De tafel waar wij aan gaan dineren, waar royaal aan wordt gebikt, want ik ga all in. All in is mijn ding! Weet je wat je moet doen? Samen met je familieleden, broeders van dezelfde of andere moeders genieten van de leuke tijd, want voordat je het weet zitten we in 2017! Het allerbelangrijkste is natuurlijk, eet veel, maak mij trots!

Vandaag ben ik trouwens actief op Snapchat(=queenkingg) waar ik jou een kijkje geef in mijn eerste kerstdag, dus als je mee wilt genieten, het is mogelijk! Het zal waarschijnlijk veel eten zijn, maar ook mijn make-up look, mijn outfit en kleine, persoonlijke kiekjes! Vergeet niet om jouw outfit en look door te snappen, ik wil weten hoe jij eruit ziet!

Fijne kerstdagen poppies!


3 Comments

 • Dana

  25/12/2016

  Jij ook een fijne Kerst! <3

  Reply
 • femketje

  25/12/2016

  merry xmas gorgeous! :D

  Reply
 • Irma

  25/12/2016

  Fijne feestdagen! Geniet van je familie! <3

  Reply

Geef een reactie