VIDEO: Amerikaanse eten uitproberen met Naab!

Wij hebben heel wat tradities als het op kerst aankomt! Zo bezoeken we met veel liefde onze hoofdstad, komen er vrachtschepen met make-up naar Nederland toe en kijken we een aantal kerstfilms van te voren, zodat we ze met de kerstdagen opnieuw kunnen bekijken. De American food shoplog is erin gerold doordat we twee jaar geleden iets nieuws wilde proberen. Zo gezegd, zo gedaan, twee Koningen staan voor jou klaar met nieuwe foodies die streng worden beoordeeld!

Amerikaans eten uitproberen

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het was dat ik zo’n last had van mijn voorhoofdsholteontsteking, wat ook duidelijk te zien en te horen was, want het snot loopt nog net niet uit jouw beeldscherm, maar mijn struggle was real, alhoewel dat de gekke opmerkingen niet mocht drukken. Daarnaast, mad props voor Naab, she was on FIYAH. Helaas sneuvelde de kerstkoekjes van Home Alone voordat het kerst was, maar ze waren goddelijk, haha!

Amerikaans eten uitproberen

Ondertussen genieten we nog steeds van de unieke Pringles, want Ranch is best lekker! Doordat USFoodz niet alle items in één keer had verstuurd, neem ik aan dat wij op een tweede pakket kunnen rekenen, maar tot nu toe heb ik daar nog geen informatie over ontvangen, maar zodra we de items opnieuw gaan uitproberen, zal het gebeuren in een livechat! Houd mijn Snapchat(=queenkingg!) in de gaten!

Heb jij weleens bij USFoodz besteld?


One Comments

  • femketje

    25/12/2016

    ik ga dit zeker weten ook doen met de man des huizes wanneer we in new york zijn :D woahh can’t wait!

    Reply

Geef een reactie