Last week, it was Christmas and I was thankful for.. #134

Maandag moest ik mij extreem vroeg melden in het ziekenhuis, vanwege mijn afspraak bij de hartkliniek. Ik ontving goed nieuws, maar helaas mag ik in 2017 nog een keer terugkomen om mijn flauwtes onder de loep nemen. Het Glazen Huis was officieel begonnen, de laatste kerstdingen werden geregeld, waaronder het scoren van een nieuw boek, cadeautjes voor Mom en Pap, maar ook gingen de kerstkaarten uit de deur en was ik extreem dankbaar voor..

thankful 134

Het editen van de video met Naab – goed nieuws uit de hartkliniek – het inkopen van de laatste kerstcadeau’s – Serious Request mijn kerstjurk die toch nog in stock kwam! – het inplannen van al mijn video’s – ver vooruitwerken met artikelen – het rondbrengen van de kerstkaartjes – de serie Smeris – kerstcadeau’s die op tijd binnen komen – de gezelligheid in het Glazen Huis – de open haard – glitter lips – Mom’s homemade pizza – het afronden van mijn to do list voor de vakantie – kerstcadeau’s die op tijd binnen komen – Nederland die zich onderdompelde in nagellak voor Tijn – Tony Chocolonely chocolade met zeezout – Expeditie Robinson die werd gewonnen door Bertie! – Beste Kijkers – drankje doen met Naab – Momapop – begin van mijn vakantie – de livestream/workshop op YouTube – naar de kerstdagen toeleven – schone kwasten – inpakken van de kerstcadeaus – het eindbedrag van Serious Request – maken van mijn eigen scrub – opruimen van mijn kamer – dolls die massaal mijn foto’s en video’s delen! <3 – Mom’s homemade pindarotsjes – er FAB uitzien met Naab tijdens kerst – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodille Tears – gourmetten met het gezin – J’adore Dior parfum – highlighters van Colourpop – het kijken van kerstfilms – de douchefoam van Rituals – het goddelijke dekentje die ik kreeg van Naab – Sims 3 – het hebben van een geweldige eerste kerstdag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    26/12/2016

    Aah wat heb ik ook genoten van de finale van Robinson! Heerlijk!
    En het klinkt alsof je een fantastische kerstavond en 1e kerstdag hebt gehad. Zo hoor ik het graag!

    Reply

Geef een reactie