FOTD: Purple madness.

Het gourmetstelsel is nog warm, want je Koning zit lekker vol van de kerstdagen, maar stiekem verheug ik mij ook al op de oliebollen die worden geserveerd met de laatste en eerste dag van het jaar. De geur van vuurwerk in mijn haar, op mijn handen en natuurlijk ook na het afsteken in de lucht, heerlijk. Ondertussen wil ik er fabulous uitzien, ditmaal in de kleur paars. Purple madness voor oudjaar of nieuwjaarsdag!

oudjaar make-up

oudjaar make-up

oudjaar make-up

oudjaar make-up

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Porcelain
BeeBee Matte All Day Compact Powder
NYX HD Photogenic Concealer Porcelain
NYX Liquid Illuminator Born To Glow Sunbeam
NYX Illuminator Enigmatic

oudjaar make-up

oudjaar make-up

oudjaar make-up
NYX Highlight & Contour Pro Palette
Kryolan for Glossybox Blush
Wet N Wild Coverall Pressed Powder Fair
Sleek iDivine Snapshots Palette
Sleek Blush Pomegranate

oudjaar make-up

oudjaar make-up

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
URBAN DECAY Full Spectrum Palette
Sleek iDivine Snapshots Palette
KIKO Mixing Solution
INGLOT Eyeshadow 355 (=highlighter!)
INGLOT Eyeshadow 342 (=brows!)

oudjaar make-up

oudjaar make-up

oudjaar make-up
NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Eyeshadow Whipped Cream
NYX Wonder Pencil Light

oudjaar make-up

oudjaar make-up

oudjaar make-up
NYX Eyebrow Cake Powder Taupe/Ash
NYX Vinyl Liquid Liner Black
Primark “Sultry” Nepwimpers + DUO Lash Glue
Artdeco Long Lashes Mascara + wimperkrultang

oudjaar make-up

oudjaar make-up

oudjaar make-up

LIPS:
LA Splash OG Ghouhlish
Sleek iDivine Snapshots Palette

oudjaar make-up

oudjaar make-up

Heb je ook van die dagen dat je een bepaalde look in gedachten hebt? Dat heb ik zo vaak, maar dan wordt het ineens héél wat anders! Eigenlijk zou ik voor knallende tinten gaan, maar ineens wilde ik graag de Snapshots van Sleek gebruiken, vanwege de lavendeltint die erin zit en dit is het eindresultaat. Geen winged eyeliner, maar nepwimpers die het één geheel maken, perfect voor als je geen zin hebt in een sierlijke wing of als je er niet zo goed in bent. Wil je toch nog even oefenen? Check dan mijn make-up tutorials op YouTube waarin ik alles stap voor stap uitleg + je ziet ook hoe ik te werk ga!

Heb jij al een idee hoe jouw oudjaar make-up look uitgaat zien?


2 Comments

 • Irma

  29/12/2016

  Beautiful!
  Ik vind paars wel wat hebben! Het valt in ieder geval lekker op!

  Reply
 • Eva

  02/01/2017

  Ik hou van paarse make-up looks!

  Reply

Geef een reactie