5 MANIEREN OM ARGANOLIE TE GEBRUIKEN!

Arganolie is het Marokkaanse goud wat uit de vruchten van de arganboom wordt geperst, want de arganvruchten bevatten de olie waarbij vele zweren! Bij Supernaturals hebben zij een royaal assortiment aan arganolie, waarmee jij jezelf kunt verzorgen, zowel je haar, huid en nagels hebben hier baat bij, maar wist je dat arganolie ook heel multifunctioneel is?

arganolie

1. Scrubs, ze doen het hier uitstekend in! Sowieso gaat mijn voorkeur uit naar een scrub met een lading olie, of het nou kokosolie is of olijfolie, vervang het ook een keer voor arganolie. De geur is wat minder van pure arganolie, maar persoonlijk heb ik liever pure producten, aangezien ik niet tegen de parfum kan. Kortom, een arganoliescrub met suiker is goddelijk voor in de badkamer!

arganolie

arganolie

2. Doordat ik de ziekte van Lyme onder de leden had, leed ik aan extreme haaruitval, maar ook mijn antibioticakuur versterkte dit, waardoor ik letterlijk en figuurlijk met mijn handen in het haar zat. Thank god voor de reddende oliemaskers die ik eens in de zoveel tijd doe, maar wist je dat dit ook gewoon kan met arganolie? Yeap, als ik een flesje in huis ben, wissel ik het af met het Marokkaanse goedje.

arganolie

3. In de winterperiode heb ik meestal arganolie in huis, omdat mijn handen lijken te breken door de droogte. Velletjes, schrale plekken en als het écht heel erg is, dan heb ik ook scheurtjes in de huid. Smeer het elke keer in met een druppeltje olie, echt heel minimaal na het wassen van je handen, zodat je niet vettige klauwen hebt, maar het werkt als een tierelier!

arganolie

arganolie

4. Halloween is gepasseerd, kerst is voorbij, maar ook mijn oud en nieuw looks zijn grotendeels eruit, maar dat houdt in dat mijn huid moet bijkomen van de ruige omstandigheden. Een gezichtsmaskertje op de huid, een laagje arganolie van Supernaturals eroverheen, in laten trekken en verwijderen met een tissue. Tada, jouw eigen beauty olie met een royaal, gevoede en verfrissende huid!

arganolie

5. Ik ben trouwens niet de enige die mijn handen blijft insmeren met de arganolie, zie het Mom ook doen en ook Naab waagt zich eraan als ze bij ons is. Het is ideaal voor als je veel in water zit en moeilijk je handen kunt voeden hierdoor, maar het is niet alleen voor je handen. Na het douchen smeer ik mijn lichaam ermee in, werkt ook uitstekend als bodyolie!

arganolie

arganolie

De geur van pure arganolie, daar moet je even aanwennen, maar ik vind de verpakking ideaal. Een makkelijk pompje, geen gekkigheid, doet zijn werking, perfect voor dames en heren met een droge huid én heel multifunctioneel! Het kalmeert mijn huid, mede dankzij de aloé vera die in deze olie zit en voedt het perfect in de barre winterperiode.

De Arganolie met Aloë Vera is verkrijgbaar bij Supernaturals voor €17,95 , maar voor meer informatie kun je naar Arganolie.nl gaan voor o.a. de werking van de olie, de productie daarvan en meer!

Heb jij arganolie in bezit? En wat vind jij ervan?


One Comments

  • Irma

    29/12/2016

    Het schijnt inderdaad wondermiddel te zijn, maar ik moet opbiechten dat ik het nog nooit heb gebruikt. Shame on me!
    Misschien toch maar snel eens proberen dan.

    Reply

Geef een reactie