De beste wensen!

Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee, één, de beste wensen! De klok slaat precies twaalf uur, het teken dat het nieuwe jaar is begonnen, hallo 2017. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, nieuwe mooie gebeurtenissen en een jaar die nog helemaal blanco is en jijzelf moet gaan invullen met leuke activiteit, herinneringen en vooral helemaal in het teken van jezelf moet staan!

de beste wensen

2016 stond in het teken van grote wensen die uitkwamen, waaronder de gruwelijke horrorfilm, de masterlijke livechats waarin de Koning Squad tot elkaar kwam en nog steeds blijft groeien, de tofste #48UURLIVE, maar ook het behalen van zieke statistieken die ik niet had kunnen dromen!

2017, wat ga jij brengen? Een creatief jaar, want over enkele dagen zal ik mijn zeer persoonlijk project releasen waar ik niet op kan wachten om met jou te delen, want 2017 zal mijn jaar worden. Wat nou ziek zijn? Wat nou Lyme krijgen en overwinnen? Wat nou backstabbers? Had je wat? 2017 is het jaar waarin ik elk gevecht aan ga, want je Koning is er klaar voor. Ook voor het eten, wat ik nu eerst ga doen, lekker met la mia famiglia samen zijn, dankbaar zijn voor de momenten samen, maar ook vakantie vieren!

Ik wil jou een heel gezond, maar ook vrolijk en creatief jaar toewensen, moge al jouw dromen en wensen uit komen in 2017! De beste wensen! 

x Cynthia.


4 Comments

 • Lonneke

  01/01/2017

  Gelukkig nieuwjaar! Liefs

  Reply
 • Linda

  01/01/2017

  ik wens je een heel mooi, gezond en gelukkig 2017!

  Reply
 • Irma

  02/01/2017

  Gelukkig nieuwjaar Cynth!
  Dat 2017 maar het beste jaar OOIT mag worden!

  Reply
 • Petra

  04/01/2017

  Fijn dat je zo positief in het leven staat, Cynthia! Dat 2017 jouw jaar mag worden! Happy new year xxx

  Reply

Geef een reactie