Mijn favoriete video’s van het jaar 2016!

In het begin van het jaar 2016 was het extreem druk, maar toentertijd publiceerde ik per week zo’n twee video’s op het Nederlandse kanaal, maar ook twee video’s in het Engels voor mijn internationale YouTube kanaal QUEENKINGSFX! Helaas ging er halverwege het jaar wat mis, waardoor ik terugschakelde naar één video per week, maar daardoor ging de videokwaliteit omhoog, publiceerde ik grotere make-up gerelateerde looks en creëerde ik voor mijzelf enkele favorieten!

favoriete video's

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Hier moet ik gewoon mee beginnen, want het jaar van 2016 bestond in de eerste maanden aan hard werken voor de horrorfilm! Als eerst kwam de sneak peek online van het geheime project en later onthulde ik wat het was, namelijk mijn eerste interactieve short horrorfilm “Help Yourself..”!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, de video is in het Engels, omdat ik deze maakte voor QUEENKINGSFX! Ik vroeg jullie zelfs nog om hulp met het verspreiden van de gruwelijke posters in de stad en de QR-codes waar massaal werd op gereageerd, zodat de Koning Squad Nederland én België kon overnemen. Het was een unieke ervaring, SPOILERRRRR, maar over deel twee laat ik nog niks los, behalve dat ik nog niet begonnen ben, maar wel ideeën heb.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De Joker blijft gewoon mijn favoriet, daar kan ik weinig aan veranderen, maar zijn looks heb ik al meerdere keren nagemaakt, waardoor ik het ditmaal groots wilde aanpakken. Zo’n 1000+ steentjes, het hele outfitje en de gekleurde lokken waren 12 uur werk, maar wat een ervaring! Ik zou het zo weer doen, ik heb nog nooit zo genoten van een make-up look. Daarom verdient deze een plekje in mijn favorieten lijstje!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De livechats! Ik wil ze er allemaal in linken, maar dat is misschien net iets teveel van het goede, zou het waard zijn, maar ik heb een speciale categorie “Kletsen met Cynth” op YouTube waar je ze grotendeels kunt terugkijken. Het was een openbaring, een nieuwe uitvinding en een compleet nieuwe squad, want we blijven maar groeien, er blijven nieuwe dames en heren zich toevoegen en je hebt van die gezellige momenten, alsof het dan een uurtje kerst is!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het was jammer dat het snot uit mijn neus liep, want mijn voorhoofdsholteontsteking wilde roet in het eten gooien, letterlijk en figuurlijk, maar Naab en ik besloten toch om onze filmsessie door te zetten met een hilarisch eindresultaat! We zongen, maakte stomme grappen die eigenlijk niet konden, maar ook het deel van de persoonlijke verhalen vond ik zo tof! Daarnaast zijn de video’s met Naab altijd mijn favoriet!

Ik kan je alvast een hint geven over het nieuwe project wat deze maand wordt gereleased wordt op mijn Nederlandse YouTube, omdat het een Nederlandstalig project is, maar een klein favorietje was ook de video waarin ik rijm over dat ik jarig ben! Jarig zijn is niet mijn ding, maar wel het eten van taart, ook was mijn Valentijnslook van dit jaar een kleine favoriet en de samenvatting van de #48UURLIVE!

Welke video was jouw favoriet?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  01/01/2017

  Ik ben niet verbaasd dat de video van je geheime project erbij zit!

  Reply
 • Irma

  02/01/2017

  Jaaa de Help Yourself was by far mijn favoriet dit jaar!
  Verder heb ik ook genoten van de livechats en #48uurlive!

  Reply
 • Miranda

  04/01/2017

  Schat, waar is het bybeautybloggers forum?

  Reply
  • CynthiaKoning

   05/01/2017

   Geen idee, daar wil ik liever ook niet meer aan gelinkt worden. ;)

   Reply

Geef een reactie