DE QUOTE VAN HET JAAR 2017!

2017, serieus? Waar is de tijd gebleven, want voor mijn gevoel zitten we nog maar halverwege 2016, wat grotendeels door mijn ziekte van toentertijd kwam. Lyme roofde een deel van mijn jaar, maar het gaf mij de tijd om te reflecteren, na te denken en te realiseren wat ik nog wilde gaan doen, wat ik al had bereikt, maar voornamelijk het feit dat ik iets moest gaan veranderen. Vandaar mijn quote voor 2017, ik ben niet veranderd, ik kijk anders tegen dingen aan.

quote 2017

Reflecteren en nadenken is vaak in mijn geval geen goed teken, althans, niet voor anderen om mij heen die vaak misbruik van mij maken. Ik ben een dame met een goed hart, maar hey, ooit is de maat vol en de regenwolk die de laatste jaren over mij heen ging, deed de emmer aardig overstromen.

Mijn aanpak is al deels veranderd, langzaamaan liet ik mijn no-mercy-beleid wat ik altijd voer in mijn livechats, website en rondom mijn social media meer naar voren komen. Geen bullshit verhalen meer, maar de eerlijke waarheid rondom de persoonlijke zaken die ik ervaar in het dagelijks leven, waaronder YouTubers en bloggers die mijn werk overnemen. Ja, heb je ooit mijn werk misbruikt, het gaat heet worden onder je voeten.

Niet dat alleen, maar ook de backstabbers om mij heen, ik heb goed nagedacht, gezien wat ik wilde veranderen, mijn doelen voor 2017, maybe een extra carrière move, we gaan het een kansje geven. In 2016 liet ik al zien dat ik horror films kon schrijven, filmen en vervolgens in elkaar kon zetten, in 2017 ga ik wat extra rijmen, laat ik mijn kant van mijn leven zien en geloof mij, het gaat niet over rozen. Ben jij er klaar voor? Want het gaat zwaar worden, maar ik geef niet op, niet snel. Het is nu of nooit.

Wat gaat er voor jou veranderen in 2017? En wat wil jij dit jaar écht doen?


One Comments

 • Irma

  02/01/2017

  Yaaas girl, show them who you really are!
  Goed dat je ze niet over je heen laat lopen!
  2017 heeft zo te zien veel moois te brengen en ik ben natuurlijk weer van de partij!

  Reply

Geef een reactie