HEMA Destressing Foaming Shower Gel.

Sinds ik Rituals ken, de douchefoams heb ontmoet, wil ik niks anders meer. In de badkamer heb ik twee favoriete producten voor in de douchecabine, namelijk grote brokken zeep en douchefoams. Vorige keer kwam er al eentje van de HEMA voorbij, waardoor ik opzoek ging naar een andere geur, namelijk de HEMA destressing foaming shower gel!

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

De verpakking is een dikke tien, want ik ben een fan van dit soort paarstinten. Ze hebben een beetje een blauwe gloed over zich heen, waardoor het nog mooier wordt. Een bus waarin de douchefoam komt, zilveren opdruk met daarop de tekst, wat ook de inhoud van 200ml aangeeft, inclusief een pompflacon met een mat, zilveren dop.

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

Later ging ik de achterkant lezen, namelijk voor de gebruiksaanwijzing en toen kwam ik erachter dat je de schuimende douchegels niet een lange tijd onder druk moet zetten. Oeps! Hierdoor heb ik mijn bus een beetje verpest, omdat ik lekker royaal aan de slag ging, terwijl je het in etappes moet gebruiken, zodat de druk in balans blijft.

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

De structuur van de foaming shower gel is hemels, alsof je wolken aanbrengt op de huid! Als eerst is het een soort van gel, maar zodra het in contact komt met de lucht, huid of water begint het zich meteen om te zetten tot een romige schuimlaag. Helaas heb ik geen foto geschoten van de inhoud, heel stom, maar het is identiek als die van Marvelous. Lekker wittig, stevig en verspreidt eenvoudig. Het lijkt ook een redelijk verzorgend laagje achter te laten, wat kan kloppen door de castor oil die erin zit, maar niet voldoende om mijn huid te voeden.

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

Laten we het even hebben over de goddelijke aroma die vrij komt, werkt het echt ontstressend? Call me cray, maar dankzij de lavendel die erin zit, grijp ik vaker naar de HEMA Destressing Foaming Shower Gel als ik hele drukke dagen achter de rug heb om volledig zen te raken. Sowieso helpt de fluwelen textuur van de foam, maar de goed geparfumeerde bevat een hint van bloemen, meer kruidig, met lavendel die op de voorgrond aanwezig is.

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

HEMA Destressing Foaming Shower Gel

Dit zijn ook toffe cadeaus voor verjaardagen, feestdagen die we net hebben gehad, maar ook als je iemand wilt verwennen of gewoon voor jezelf, haha! Ze zijn redelijk goedkoop in verhouding met de gemiddelde douchefoam en de HEMA staat erom bekend dat zij niet op dieren testen, wat het product dierproefvrij maakt!

De HEMA Destressing Foaming Shower Gel is verkrijgbaar bij de HEMA voor €4.

Heb jij een shower gel of douchefoam in jouw badkamer staan?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  05/01/2017

  Ben altijd wel fan van schuimende body washes.

  Reply
 • Sonja Timmerman

  05/01/2017

  Ik ken deze! Zo lekker, deze geur verveelt nooit.

  Reply
 • Irma

  05/01/2017

  Yes, ik ben gek op foams!
  Goede review weer!

  Reply
 • Eva

  06/01/2017

  Zo lekker altijd van die schuimende douchegels! Van de Hema heb ik nog niet gebruikt, maar ga ik zeker een keer proberen!

  Reply

Geef een reactie