VIDEO: NEPWIMPERS TUTORIAL!

Ik lijmde ze vast, maar meteen lieten ze los en als ze dan uiteindelijk erop waren geplakt, zaten ze halverwege je ooglid met zo’n ruimte van een centimeter. Ja, nepwimpers plakken is een kunst, maar baart oefening geen kunst? Juist’m! Door de jaren heen ben ik het blijven proberen, van nieuwe technieken tot nieuwe producten en uiteindelijk lukte het mij. Inmiddels zit het in mijn dagelijkse routine en ga ik bijna niet meer zonder de deur uit. Het is daarom tijd voor een nepwimpers tutorial!

nepwimpers tutorial

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de nepwimpers tutorial heb gebruikt:
– Primark Nepwimpers “Full Look”
DUO Lash Glue Dark-Tone (=verkrijgbaar bij Beautyjoint.com + Boozyshop.nl)
– Wimperkrultang
Artdeco Long Lashes Mascara

nepwimpers tutorial

nepwimpers tutorial

nepwimpers tutorial

Voordat je met nepwimpers aan de slag gaat, check dan even of jouw nepwimpers wel diervriendelijk zijn, want sinds kort ben ik erachter dat ook daar dieronvriendelijke producten in omloop zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar de nepwimpers van de Primark, omdat deze goedkoop zijn, komen in verschillende varianten, van extravagant tot de natuurlijke versie, maar ook van synthetisch materiaal zijn gemaakt.

nepwimpers tutorial

Wat bij mij uiteindelijk heeft geholpen is het krullen van mijn wimpers en een laag mascara aanbrengen, dankzij de mascara heb je een basis waarop je kunt gaan bouwen. Jouw eigen wimpers bieden een basis aan voor de falsies, waardoor je meer speling hebt met het aanbrengen van de wimpers als je deze in de hoeken gaat vastplakken én het wachten! De lijm heeft een tijdje nodig om te drogen, bijna een minuut, dus geen vijftien of dertig seconden, ik ga meestal voor boven de minuut. Succes, niet opgeven, het gaat je geheid lukken na een paar oefenpogingen!

Heb jij nog tips voor de dames en heren die nepwimpers willen gaan uitproberen? En welke nepwimpers zijn jouw favoriet?


2 Comments

 • Nancy

  08/01/2017

  Wauw zo snel ook! Ik heb laatst een nepwimpel (+duo) bestelling gedaan en dit filmpje was dus heel welkom! Ik wil er ook wel wat meer glamour uitzien op dagelijkse basis :D

  Reply
 • Sonja Timmerman

  08/01/2017

  Het was wat duidelijker geweest als je geen make-up op had gedaan. Mooie looks!

  Reply

Geef een reactie