Gypsy Treasure ring en Silver Queen ring van Happiness Boutique!

Ringen, ik droeg ze altijd op de middelbare school! Hierdoor was koken ook een minder plezant vak voor mij, omdat je alles moest afdoen en dat was een heel gedoe, haha! Mijn voorkeur gaat uit naar de unieke eyecatchers, maar ook de grove stenen, de gekleurde varianten en bij Happiness Boutique weten zij wel raad met mijn smaak!

Happiness Boutique

Happiness Boutique heeft een redelijk assortiment aan sieraden, want niet alleen voor ringen kun je daar terecht, maar ook schitterende armbanden, stoere kettingen en meer. Ze hebben hele eenvoudige sieraden, maar ook de dingen voor als je van zichtbare items houdt of die een tikkeltje rebels zijn. De verzending ging soepel en het pakketje was snel in huize Koning!

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Mijn hart brak, want ik dacht dat de ring gebroken was, maar het is een setje, namelijk de Gypsy’s Treasure Ring! De middelste ring kun je eruit laten, waardoor de diamanten aan de zijkanten niet zichtbaar zijn, maar houd je er wel van? Steek de ring er tussenin en schuif de drie ringen om je vinger heen en tada, een compleet bling-bling setje!

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Het is een vrij grote, zwarte steen met een losse ring die erbij komt geleverd, waarin diamantjes zitten verwerkt, waardoor je compleet kunt shinen! De zwarte ring wordt gedragen door de gouden ringen met een vrij matte finish, perfect voor het bohemian effect!

Happiness Boutique

Happiness Boutique

Mijn vingers en polsen zijn vrij dun, waardoor ik altijd de kleinere maten heb, maar bij de SIX zit ik op de kleinste maat of M, doordat dit één size is, kun je geen maat kiezen. De Gypsy Treasure Ring past wel om mijn ringvinger, maar de kroon alleen om mijn middelvinger. Wacht. Is dit een teken? Hahaha! Weet je niet zeker of je de ring past? Geen zorgen, de maten staan erbij vermeld en zelfs waarvan de ring is gemaakt!

Happiness Boutique

Happiness Boutique

De Silver Queen Stacker Ring is één ring, maar is zoals de naam het al zegt op elkaar gestapeld en elke rij is anders, want de onderste rij bevat een goede dosis aan mini steentjes, een zilveren ring met één steen aan de zijkant en een rijk met kleine knopjes om vervolgens de kroon die bedekt is met diamanten tegemoet te komen, WAUW! Hoe kon ik deze laten liggen?! Niet, haha!

De Gypsy’s Treasure Ring is verkrijgbaar voor €16,90 en de Silver Queen Stacker Ring voor €15,90 bij Happiness Boutique! Bestel boven de €19 euro en maak gebruik van de kortingscode beautykoning voor 10% korting op jouw bestelling tot 27 februari 2017!

Kon jij Happiness Boutique al? En heb jij bij hen besteld?


2 Comments

 • femketje

  13/01/2017

  woahh ze zijn echt allemaal mooi :D

  Reply
 • Irma

  14/01/2017

  Wauw, wat mooi!
  Ik draag maar af en toe ringen, maar ik vind deze echt stunning!

  Reply

Geef een reactie