SNAPCHAT OVERZICHT 11: DE HORRORFILM PART II!

Het is alweer bijna een jaar geleden dat mijn eerste interactieve horrorfilm uit kwam! De tijd vliegt, voordat je het weet staan deel twee er, maar laten we eerst terugblikken op de periode van toen. Bloederige shots, een uitzicht waar je U tegen zegt, maar ook nog fanmail, gesmolten koppen en meer in een speciaal Snapchat overzicht van de horrorfilm!

snapchat horrorfilm

In het Natuurpark in Lelystad waren we druk bezig met de eerste delen van de film, zowel de sneak peek als één van de eerste missies die daar plaatsvonden. SPOILER! Je krijgt twee opties, waarvan één is dat je faalt en overlijdt, daaruit komt deze gruwelijke foto! Ik poste het op Instagram om de dagen af te tellen naar de film, maar ook verscheen deze op Snapchat.

snapchat horrorfilm

snapchat horrorfilm

De laatste scenes waren ZWAAR! We waren moe, het waren lange dagen, sommige dingen moesten overnieuw, vooral de bloed scene, want het spoot er niet uit, vervolgens zat het op de muur. Echt een hel, maar het einde was in zicht!

snapchat horrorfilm

Voor de horrorfilm moest ik mijn gezicht namaken in een gipsvorm, zodat ik protheses kon namaken, maar omdat ik weinig tijd had, moest ik improviseren en probeerde wat anders uit. Ik maakte er trouwens twee, de andere smolt jij om in een missie.

snapchat horrorfilm

Ondertussen ontving ik een prachtig pakketje van een follower, namelijk Verena! Er zaten allerlei items in, waaronder zelfgemaakte huidwax, maar ook de skelettenhand die ooit verscheen in mijn livechat!

snapchat horrorfilm

De duivel die ik wilde neerzetten moest vrouwelijk zijn, maar ook wat gemeens hebben, waardoor ik toch mijn haar krulde, lenzen in deed om het volledige ‘menselijke’ beeld eruit te schrappen en streepjes maakte als brows.

snapchat horrorfilm

snapchat horrorfilm

snapchat horrorfilm

snapchat horrorfilm

Het was chaos, vooral de laatste dagen, omdat er nog zoveel moest gebeuren! Vroeg opstaan, het hele haar krullen, wat ontzettend veel werk was, het maken van de hoorns, de make-up in en vervolgens het eraf halen, zodat ik meteen weer kon gaan editen. Check trouwens het nepbloed wat gestaind is in mijn handen, haha!

snapchat horrorfilm

snapchat horrorfilm

We filmden op vele plekken in Lelystad, waaronder op de dijk naar Almere toe. Hier heb je prachtige spots waar je vogels kunt bekijken, de Oostvaardersplassen, maar ook het IJsselmeer. Kortom, een perfecte plek om te shooten!

snapchat horrorfilm

De tijd van het schrijven tot aan het filmen, tot aan het editen, maar ook het bestellen van de posters was zo ontzettend krap. Het was nog krapper dan mijn jurk met de feestdagen, moet je nagaan hoe de deadlines op springen stonden. Helaas kwam er nog meer ellende bij kijken, want de posters waren niet zoals ik wilde, moest veel aan gesleuteld worden, maar uiteindelijk kwam het pakket binnen, de officiële posters van de horrorfilm!

snapchat horrorfilm

HAHAHAHAHAHA, een faceswappie kon niet missen!

snapchat horrorfilm

Misschien herken je de look wel, want dit is namelijk de make-up look die ik draag in de allerlaatste video! Er moesten nog twee missies worden geschoten en het einde was daar één van. Opnieuw ergens achterin Lelystad waar niemand komt, maar ineens was het die dag heel druk.. like.. wtf.. maar hey, zolang je make-up maar goed zit!

snapchat horrorfilm

Bloed in mijn schoenen, bloed op mijn jas, kotsresten nog in mijn mondhoeken, want de geur van omgesmolten gelatine is echt walgelijk. Overal waar ik kwam was dit het eindresultaat, haha! Anyway, dit was ook mijn één na laatste filmshot!

snapchat horrorfilm

Eenmaal thuis ging ik meteen door met editen, want het was een dag voor de release! Editen, editen, voice overs, editen, nog meer bewerken en ervoor zorgen dat het klopt. Het was veel werk yo, maar zo tof om te doen. Ik weet wat ik nu moet doen voor deel twee, hoe ik dingen moet aanpakken en wat ik juist niet moet doen. Een groot leerproces waar ik van heb genoten!

snapchat horrorfilm

Ik krijg veel vragen over een deel twee, hoe zit het daarmee? Het einde was open? Ook kreeg ik de vraag of ik acteurs nodig had, vrijwilligers boden zich al aan, I like that! Het was ook heel vreemd om een project zo groot ineens te moeten afsluiten, omdat het einde daar was. In 2016 wilde ik mij focussen op part 1 en misschien dat ik dan in 2017 met part 2 aan de slag ga, maar het zou ook zo 2018 kunnen zijn. Het ligt eraan hoe alles verloopt met YouTube, werk, maar ook met het script zelf. Stay tuned, cuz ya never know! 

snapchat horrorfilm

Het blijft leuk om terug te blikken, omdat het zo’n chaos was heb ik er veel van gemist, doordat ik alleen maar bezig was met presteren, maar door deze kiekjes kan ik erop terugblikken! Ik zit eraan te denken om binnenkort een livestream te houden met vragen over de horror film of iets in die trant! Natuurlijk kan je mij ook toevoegen op Snapchat onder de naam Queenkingg! Ben je benieuwd naar de horrorfilm? Vergeet dan deze niet te spelen en kijk hoe ver jij komt!

Check hier deel 1 van het Snapchat overzicht!

Heb jij Snapchat? En wat vind jij van het idee van de livestream?

Side note: het is vrijdag de 13de, dit heb ik niet express gedaan. Ik zei het toch, er gebeurde altijd vreemde dingen rondom de horrorfilm!

5 Comments

 • Britt

  13/01/2017

  Ge-wel-dig!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  13/01/2017

  Van toewijding gesproken! Je gaat er echt TOTAAL voor, eh, love it.

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/01/2017

   Ehhh, altijd toch! Ik ben echt dedicated als het op projecten aankomt die ik leuk vind. :)

   Reply
 • Irma

  14/01/2017

  Ah, wat VET om te zien dit. Je hebt er ook zo hard voor gewerkt!
  Een livechat met vragen over de horrorfilm zou ik wel heel gaaf vinden! Dan ga ik wat vragen voor je verzinnen :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/01/2017

   YAAAY, leuk om te horen doll! Ik ga een livechat houden met als hoofdonderwerp de horrorfilm. Zit alleen te denken wanneer, misschien rondom maart, omdat het dan een jaar geleden is. :)

   Reply

Geef een reactie