VIDEO: MAKE-UP PALETTES STASH 2017!

Al eerder in 2016 kon je mijn make-up stash uitgebreid bewonderen, van lipsticks tot aan bloederige special effects producten, losse pigmenten, blushes, bronzers, maar ook mijn palettes! Door de jaren heen heb ik aardig wat items gespaard en dan voornamelijk de oogschaduw palettes met de meest gekste tinten, maar ook kleuren die het daglicht kunnen verdragen. Vandaag laat ik mijn gehele make-up palettes stash van 2017 zien!

make-up palettes stash

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ja, het zijn er veel, maar zoals ik al in de video zei, ik gebruik ze grotendeels allemaal! Hier en daar vallen enkele er buiten, voornamelijk palettes die ik nog wil uitproberen en de neutrale tinten, omdat ik daar mij nog niet in thuis voel. Je hebt nude kleuren, die ik in mijn pin up looks gebruik, maar je hebt ook de bruine tinten met oranje, zandkleurige oogschaduws, een tintje lichter met een shimmer en ga zo maar door. Kortom, ik ga hiermee aan de slag!

make-up palettes stash

make-up palettes stash

make-up palettes stash

Van enkele palettes is een review verschenen die je kunt vinden in de beschrijving van de video, maar je kunt ook de namen opzoeken in de zoekbalk van de website, waardoor de review + de make-up looks die ermee zijn gemaakt omhoog poppen! De regenboog kleuren overheersen, alhoewel de neutrale kleuren ook aardig dominant zijn en trouwens, backups van je favoriete palettes, altijd doen!

Welke palettes heb jij in jouw collectie? En welke is jouw favoriet?


Geef een reactie