TALK: Striae laten weg tatoeëren!

Tijdens mijn onderzoek naar de permanente oogschaduw ‘tatoeages’ spotte ik iets, waardoor mijn hart verwarmd werd, want menig man denkt dat tattoos er alleen zijn voor plakplaatjes, sleeves en om jezelf mooier of stoerder te maken. Rodolpho Torres bewijst het tegendeel, misschien was je al bekend met de geweldige medische kant van de naald, maar dit is wel heel uniek!

striaeBefore & after, de foto is vijf dagen na de behandeling geschoten.

Dat je je oogballen kon laten inkten, daar kwam ik pas een paar jaar geleden achter, maar dat geldt ook voor de witte tatoeages. Deze zijn prachtig op de huid, maar helaas willen tattoo-artiesten hier niet aan beginnen, vanwege de slechte houdbaarheid van de tatoeage. Dan heb je nog de water color tatoeages, waardoor ik opnieuw onder de indruk was van wat kleur met naalden, maar dat je je striae kunt bewerken helemaal!

striae

Before & after, foto is elf dagen na de behandeling gemaakt.

Striae, beter bekend als stretch marks, zijn littekens doordat de huid te snel groeit, waardoor de huid als het ware ‘scheurt’ en hierdoor ontstaan de witte, bruine of paarskleurige lijnen. Dit kan zowel op je rug zijn, bovenbenen, rondom je borsten, maar ook buik en heupen. Men denkt vaak dat het komt door vetweefsel, maar het gebeurt ook bij dames en heren die te snel groeien, zowel qua lengte als door spieren, denk hierbij aan krachttrainingen enzo.

striae

Before & after, negenenvijftig dagen na de behandeling.

Iedereen heeft het, maar het is een taboe om het te hebben. Snap jij het nog? Je kunt smeren met kokosolie, scrubben met allerlei dingen, je hebt hele laserbehandelingen ervoor, maar dat loopt financieel heel hoog op, want dat is niet het goedkoopste. Totdat ik dit zag, namelijk het tatoeëren van de lijnen met jouw huidskleur, waardoor ze op de achtergrond raken!

striae

Rodolpho is een tattoo-artist, die zowel normale tattoos met kleur zet als de camouflerende tatoeages én zelfs laser removal voor het verwijderen van een tattoo. Hij gaat globaal over de striae heen, vult het als het ware in, veegt het weg en meteen zie je resultaat, wat normaal is bij tattoos, dus geen vele behandelingen die nauwelijks nut hebben, maar een afspraakje met Rodolpho!

striaeBefore & after.

De stretch markers maakt vele onzeker, waardoor dit een amazing uitkomst is! Hoe het zit als je ineens een stuk bruiner wordt, door bijvoorbeeld de zon, dat weet ik niet, maar daar zou je op zich rekening mee kunnen houden. Het is een goede oplossing als je ervoor schaamt of onzeker over bent en je wilt er écht wat aan doen, maar onthoud dat iedereen dit heeft, dat het niet iets is om je voor te schamen of om onzeker over te zien. BE PROUD ON THOSE STRIPES HUN! 

Wat vind jij van de camouflerende tatoeages?


9 Comments

 • Kiss & Make-up

  16/01/2017

  Oh wow, had geen idee dat dit kon!

  Reply
 • Linda

  16/01/2017

  Jeetje, dat ze dit zelfs kunnen en doen. Heb er mixed feelings bij. Het is, zoals je zegt, heel normaal, bijna iedereen heeft het en je hoeft je er niet voor te schamen. Maar voor mensen die er echt heel veel last van hebben is dit natuurlijk wel een goede oplossing. ,

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2017

   Klopt, had ik ook. Iedereen heeft het, de ene meer dan de ander, maar dat er een ‘oplossing’ wordt geboden aan dames en heren die er extreem mee zitten vond ik het een prachtig iets. Het is ook geweldig dat tattoos tegenwoordig een toffe ‘medische’ functie hebben gekregen, waardoor het geen standaard plakplaatjes zijn die erop worden geknald.

   Reply
 • femketje

  16/01/2017

  kan me best voorstellen dat je dit laat doen als je er echt veel last van hebt!

  Reply
 • Eva

  17/01/2017

  Super gaaf dat hij dit doet, denk dat hij veel mensen meer zelfvertrouwen hierdoor krijgen!

  Reply
 • Irma

  17/01/2017

  Mooie oplossing voor mensen die er echt problemen mee hebben!
  Ik heb er zelf ook behoorlijk last van, maar het hoort bij me en ik schaam me er niet voor!

  Reply
 • Marisol martinez Reyes

  27/09/2017

  Ik wil meer weten van de striea.behandeling top top

  Reply
 • Loes stok

  19/10/2017

  Waar kan je laten doen

  Reply
 • Loes stok

  19/10/2017

  Waar kan je het laten doen, zo lang naar op zoek

  Reply

Geef een reactie