FOTD: Black Devil.

De maand januari is altijd voor het resetten van je eetgedrag, leefstijl, maar ook de bankrekening moet een stappie terug doen. Bij mij gaat het dit jaar voornamelijk om het minimaliseren van mijn make-up producten, omdat ik sinds Halloween non-stop in de make-up heb gezeten. Even terug naar de basis, maar dat houdt niet in dat de lipkleur saai is en mijn glow game so boring is.. De duivelse hype is sterk, zowel door de tint, maar ook omdat mijn horrorfilm op 10,000 views staat!

zwarte lipstick

zwarte lipstick

zwarte lipstick

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Pearl Beige
NYX Mineral Stick Foundation Light 03
NYX Gotcha Covered Concealer Soft Ivory

zwarte lipstick

zwarte lipstick

zwarte lipstick
NYX Highlight & Contour Pro Palette
Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose
Colourpop Super Shock Cheek Stole The Show
BeeBee Matte All Day Compact Powder 502

zwarte lipstick

zwarte lipstick

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
Colourpop Super Shock Cheek Stole The Show
INGLOT Freedom System Eyeshadow 342
INGLOT Freedom System Eyeshadow 355
NYX Wonder Pencil Light
Wimperkrultang

zwarte lipstick

zwarte lipstick

zwarte lipstick

LIPS:
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Weirdo

zwarte lipstick

Weet je hoe obsessed ik ben met de zwarte lipstick van JS? Het gaat wat uit de hand lopen, want met regelmaat draag ik Weirdo, zowel met een volledige foundation basis als alleen de lipstick gecombineerd met mijn bril. Ja, als ik weg moet heb ik niet altijd zin in een make-up look als ik weinig tijd heb, een lipstick doet dan wonderen! Natuurlijk mag ik de highlighter niet vergeten, waardoor ik wat opgepept lijk, maar dan ook lekker royaal, want je kunt nooit teveel highlighter dragen. Dit doe ik trouwens ook als ik geen foundation draag. Yeah, ik ben van god los, haha!

Draag jij een zwarte lipstick? En welke is jouw favoriet?


2 Comments

 • Irma

  18/01/2017

  OMGGG, het is Weirdo!
  Ik vind zeker dat als je je bril draagt, je helemaal geen mascara op hoeft, omdat het je ogen al zo laat opvallen!
  Ik vind dit echt een hele gave look en het staat je fantastisch!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2017

   YAAAAS, HE HERE! Ik ben echt ZOT op de kleur! Dankjewel dame, bedankt voor je lieve complimenten! <3

   Reply

Geef een reactie