Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears.

Met smart zat ik erop te wachten, want precies een jaar geleden bestelde ik bij Jeffree Star mijn eerste vloeibare, matte lipsticks van zijn make-up lijn. Prom Night en Redrum schoven in mijn mandje voor onder de kerstboom, rondom Black Friday was er in 2016 opnieuw een release! Ditmaal de limited Christmas edition met o.a. vijf nieuwe tinten, waaronder de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

De extreme lipsticktinten, ik ben een enorme fan! Van geel tot aan paars, blauw, maar ook zwart en groen moeten eraan geloven. Bij LA Splash had ik al een pareltje weten binnen te halen, alhoewel die na verloop van tijd een tikkeltje vreemder werd qua structuur, besloot ik overstag te gaan bij het zien van de nieuwe LE lipstick van JS!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Mag ik even een momentje nemen voor de exclusieve verpakking? Helemaal in de kerstsferen met het rode omhulsel waarin de lipstick wordt geleverd, gouden accenten met daarop welk product het is en het karton is geseald met een een sticker in de kleur van de lipstick, inclusief de naam. De Velour Liquid Lipstick zelf is deels te wonderen in het transparante gedeelte met daarboven op een rode dop en rose gold letters + sterren, zoals we Jeffree Star kennen.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Hoe zit het met de formule van de lipstick? Het is vloeibaarder dan ik ben gewend, maar dat zou ook kunnen omdat ik ben gewend aan de lipsticks die ik nu heb. Deze zijn bijna op, oké, echt op, waardoor ze zijn ingedikt, haha! Zoals gewoonlijk vegan, dierproef-, gluten- en parabenenvrij! Vergeet niet te schudden voor gebruik, tip van Jeffree zelf. Over de applicator heb ik niet veel te zeggen, lekker zacht, pakt een goede hoeveelheid op en dit is één van de weinige waarmee ik de lipstick meteen kan aanbrengen.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

De donkergroene kleur is adembenemend! Dit zijn de groene tinten die mij gelukkig maken, intens, mysterieus en een kopie van de Packers. Een echte kerstboomgroene lipstick die met een laagje dekt, maar met twee coats toch net wat mooier is, vanwege de dunne formule. Het is long lasting, blijft zitten als een tierelier, droogt binnen enkele minuten volledig op, kan een hapje hebben, met gemak een drankje, maar bij een volledige maaltijd moet je even de binnenkant van je lippen bijwerken, but that’s it!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Je hoort men klagen bij vloeibare, matte lipsticks over droge lippen na het dragen van het product, maar daar heb ik nooit, mar dan ook nooit last van bij de Jeffree Star lipsticks. Ze zijn niet uitdrogend, als ze zijn ingedroogd moeilijk te smudgen en eenvoudig te verwijderen met een make-up olie of pure olie, denk aan olijfolie of kokosvet.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears

Ik ben verkocht, was ik ook bij Redrum en Prom Night die ik inmiddels opnieuw heb aangeschaft. Ja, ik ben écht verliefd! De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears draag ik met regelmaat, zowel in combinatie met een higihlighter en mijn bril als de pin up look of volledig in de legersferen. Je kunt er lekker mee experimenteren, het is een afwisseling en een kleur die ik graag wilde bemachtigen!

De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears is verkrijgbaar in zijn webshop voor $18(=€16,93), maar omdat het om een Limited Christmas Edition gaat, zal deze niet lang verkrijgbaar zijn, dus sla nu nog je slag!

Heb jij een Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in bezit? En welke kleuren heb jij? En welke wil je graag nog toevoegen aan jouw collectie?


9 Comments

 • Britt

  19/01/2017

  Wauw, ik ben fan van zulke aparte kleuren!

  Reply
 • Jessica J.

  19/01/2017

  IK HOU VAN JEFFREE STAR COSMETICS! ♥ Ik heb voorlopig enkel Unicorn Blood in m’n bezit, maar wát een pigmentatie en zo long-lasting! Deze kleur knalt van je lippen, wauw! Jij kan ook echt alles hebben!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/01/2017

   SAAAAME! Ik ben écht een fan van zijn cosmetica lijn. Inderdaad, de pigmentatie, de dekking, maar ook de diversiteit + de long lasting, om gewoon verliefd op te worden. Dankjewel dame! Unicorn Blood is trouwens ook een plaatje!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  19/01/2017

  Wow, hoe doe je ’t toch, dit staat je super!

  Reply
 • femketje

  19/01/2017

  ik vind het wel een erg gave kleur :D

  Reply
 • Miranda

  22/01/2017

  Gisteren heb ik mijn eerste Jeffree Star Liquid lipsticks binnen gekregen Unicorn Blood & No Tea No Shade. Ik heb net Unicorn Blood voor het eerst aangebracht, zit erg fijn! Ik ben super of ze daadwerkelijk zo fijn zijn, zoals ik vaak lees op internet. Ik heb zelf via beautybay besteld, aangezien je daar met paypal kan betalen :) Niet alle kleuren zijn daar te koop, maar wel erg veel :D

  Reply
 • Irma

  22/01/2017

  Oooh wat een gewaagde kleur! Looks AWESOME. Niet nasty groen, maar echt gorgeous groen!

  Reply

Geef een reactie