TALK: Mensen die ik graag volg op Instagram!

Er zijn een aantal mensen op Instagram die mijn lijst doen opfleuren, waaronder de groep aan dragqueens die ik met veel liefde volg, maar ook de creatievelingen onder ons met make-up. De heerlijke dames en heren die gewoon zichzelf zijn, maar ook kijk ik graag naar het dagelijks leven van een ander, wat zij doen op en dag en foto’s posten uit hun leven. Vandaag deel ik mijn favoriete Instagram profielen van dit moment!

instagram

Killercolours! Wie al een lange tijd meegaat in de blog scene, weet dat de Zweedse blogqueen één van de eerste was die écht de kleuren indook. Ze maakte unieke make-up looks, want Viola, zo heet de make-up guru, wist zichzelf snel te onderscheiden, ook deels doordat zij informatie deelde over dierproefvrije en veganistische producten. Check haar inspirerende account hier!

instagram

Van dragqueens kan ik gewoon geen genoeg van krijgen! Ik ben verliefd op Miss Fame, want de make-up looks die hij creëert zijn adembenemend, de make-up transformaties blazen je omver, maar ook Laganja Estranja en TheOnlyMadd. Zijn wenkbrauwen, lippen en pruiken, WAUW.

instagram

Deb, ik blijf het een moordwijf vinden, ze is hilarisch, zegt gekke dingen en haar huis is fascinerend ingericht waar zij regelmatig kiekjes van post. Ik volg haar voornamelijk voor haar commentaar, de kijkjes in haar leven, maar ook mijn favoriet, namelijk Iep, beter bekend als de witte bullterrier genaamd Ivy, wat afgekort wordt naar Iep. Geweldige naam! Check hier het account van Deb!

instagram

Mensen die net beginnen met make-up vind ik zo interessant om te volgen, omdat zij zo open minded zijn. Nick is daar namelijk ook één van! De Amerikaanse, jonge dragqueen duikt met regelmaat volledig in de make-up en ook de looks die hij ontwerpt, hoe hij van in zo’n korte tijd ineens zo vooruit is gegaan, is tof om mee te maken. Ik kwam hem op het spoor, omdat hij een Engelstalige follower is, maar ik ben meer fan van hem, dan hij van mij, haha! Kan gewoon! Check zijn IG hier.

instagram

Het valt mij op dat ik vooral mannen in make-up waardeer, want ook Tim, beter bekend als Skelotim leert je niet alleen nieuwe make-up combinaties en technieken, maar ook kan je gieren om zijn commentaar! Hij heeft een Fat Bitch Friday, wat inhoud dat hij elke vrijdag een food verpakking laat terugkomen in zijn make-up look. Je denkt ik maak grap? Ik maak geen grap. HE FUNNY AF! Check zijn hilarische profiel hier!

instagram

Eigenlijk valt hij ook onder de dragqueens, maar zijn make-up vind ik een tikkeltje anders en verdient een eigen stukje, want Minnie Taur onderscheidt zich pas echt. Nepwimpers langer dan het haar van Rapunzel, wenkbrauwen groter dan die van Cara Delevinge en jukbeenderen die niet één bitch killen, maar hele hordes! Theatermake-up, gemengd met drag en héél véél creativiteit. Check zijn IG-pagina hier.

Oké, mag ik even opscheppen dat ik door Killercolours wordt gevolgd op Instagram? En ook door één van mijn favo drags, namelijk TheOnlyMadd! Natuurlijk heb ik nog meer profielen die ik met liefde volg op het social media platform, van andere MUA’s tot aan SFX’ers, maar ook make-up merken, artiesten en meer. Dit is gewoon een kleine selectie uit de pagina’s die ik opzoek om te kijken of ze nog wat leuks hebben gepost! Vergeet natuurlijk niet om mij te volgen op Instagram als je van bloederige make-up looks houdt!

Wie volg jij graag op Instagram? En heb jij Instagram? Zo ja, laat je naam achter!


5 Comments

 • femketje

  20/01/2017

  woahh awesome :D de helft volgde ik nog niet :O

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/01/2017

  Ik ken hier niemand van. Maar wat een unieke persoonlijkheden, cool!

  Reply
 • Britt

  20/01/2017

  Geweldig, heerlijk voor middagen om eens lekker te gaan binge-watchen maar dan anders ;)

  Reply
 • Jorinde

  20/01/2017

  Ik volg tegenwoordig veel sites waar kinderkleding op te vinden valt ;-)

  Reply
 • Irma

  22/01/2017

  Yaaas love it dat je wat drag queens in de spotlight zet. Als ik je iemand aan kan raden, zou ik Mathu Andersen volgen. Hij doet vaak make-up en haar van bekende drag queens en is ontzettend getalenteerd!

  Reply

Geef een reactie