London Grammar Meets Cynthia!

Een vrij extravagante stem wat zichzelf doet onderscheiden van de rest, zowel de muzieknummers als de rauwe rand die eraan zit doen mij aanspreken. Het drietal is afkomstig uit de UK, actief sinds 2009 en bracht onlangs nog een nieuw nummer uit genaamd “Rooting For You”, scoorde een aardige hit met o.a. “If You Wait!” Natuurlijk heb ik het over London Grammar Meets Cynthia!

London Grammar

London Grammar

De band London Grammar bestaat uit twee mannen en één vrouw, namelijk Hannah Reid! Haar make-up looks zijn vrij subtiel in de akoestische muzieknummers die ik voorbij heb zien komen op YouTube en dat kunnen we zeker gebruiken op mijn blog, haha. De laatste tijd is het redelijk rustig voor mijn doen, maar door de eenvoud en haar uitstraling wilde ik een replica maken van de make-up look die zij hier droeg.

London Grammar

London Grammar

De wenkbrauwen van Hannah in de studiosessie zijn adembenemend, vrij vol, aanwezig en échte brows! Met de Too Faced Shadows Insurance als basis vulde ik de mijne in met de INGLOT Eyeshadow in 342, trok de onderkant strak met de INGLOT Eyeshadow 355, maar haalde deze tot in de crease aan als blendbasis.

London Grammar

Vanuit de Zoeva Naturally Yours Palette viste ik de verfrissende oogschaduw First Love voor in de ooghoeken en deels op het ooglid, zodat ik met Pure de donkere stap in de buitenste ooghoeken kon beginnen. Royaal breng ik het aan, meng het af en toe met Soft & Sexy, de warme bruintint ernaast en zorgde ervoor dat mijn outer v een tikkeltje mysterieuzer werd.

London Grammar

London Grammar

London Grammar

Over naar de Too Faced Natural Eye Palette, want hierin zit de magische boomschorsbruine oogschaduw, Sexpresso. Deze probeerde ik zoveel mogelijk in de buitenste hoeken te plaatsen en wat in de aardeboog om het uit te diepen en intenser te maken. Met een platte, stevige kwast ging ik er ook mee langs mijn onderste én bovenste wimperrand om de haren meer definitie te geven. Pas op, niet teveel, ging er opnieuw overheen met Pure om het vervolgens wat subtieler te vervagen met Soft & Sexy.

London Grammar

London Grammar

Ook heb ik een nepwimpertje toegevoegd, omdat mijn eigen wimpers zijn verpest door de vele falsies in verband met de feestdagen. Ze zijn redelijk aan het herstellen, omdat ik nu minder make-up draag, maar nog niet ‘vol’ en ‘mooi’ genoeg om zonder de make-up look compleet te maken. Een laagje Artdeco Long Lashes Mascara en de Primark nepwimers “Sultry” die ik vastplakte met de DUO Lash Glue Dark-Tone. De waterlijn lichtte ik op met de NYX Wonder Pencil in Light. 

London Grammar

London Grammar

London Grammar

De laatste tijd ben ik aan het experimenteren met mijn gezichtsbasis, puur om wat anders uit te vogelen en mij niet te houden aan de ‘officiële’ regels. Een primer is een must, de Etos Aftershave Balsem dient daar perfect voor met daaroverheen een flinterdunne foundation laag met de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation. De NYX HD Photogenic Concealer in Porcelain onder mijn ogen gemengd met de NYX Mineral Stick Foundation Light die ik ook aanbracht op mijn kin, neusbrug, voorhoofd en kaaklijn. Lekker bouncen met de beautyblender en alleen onder mijn ogen, rondom mijn neus en kin dep ik lichtelijk de BeeBee Matte All Day Compact Powder 502.

London Grammar

London Grammar

Voor het shapen van mijn gezicht pakte ik de NYX Highlight & Contour Pro Palette erbij, dippend in Sculpt en Toffee voor het schaduwen van het grote voorhoofd, het onderkinnetje en om mijn jukbeenderen weer te voorschijn te toveren. Op de appels van mijn wangen wilde ik geen kleur gebruiken, maar wat bij de rest van de make-up looks paste en ging voor de Tan uit dezelfde palette. Licht aanbrengen, beetje vervagen met de poederkwast en springen in de Sleek Solstice Highlighting Palette en dan de gelige kleur Subsolar.

London Grammar

London Grammar

Ik spot de zangeres van London Grammar weinig met gekleurde lippen, eigenlijk helemaal geen lipproduct, maar om het alsnog neutraal te houden, besloot ik om Posh Spice van Jeffree Star aan te brengen. Het is een nieuwe favoriet als ik voor iets subtiel ga op mijn lippen, omdat het toch verzorgd staat, niet de aandacht trekt en met veel kleuren te combineren valt.

London Grammar

Van dit soort neutrale make-up looks houd ik, omdat het compleet anders is dan de simpele eyeliner waar je niet altijd tijd voor hebt. Oké, dit is ook geen dagelijkse look voor mij, want in het blenden ging aardig wat tijd zitten, maar dat neemt niet weg dat ik de look niet zal dragen. Combineer het met een toffe kleur of inderdaad een eyeliner, een kleur onder de ogen, zoveel opties!

Ben jij bekend met London Grammar? En welk nummer is jouw favoriet?


4 Comments

 • Engelina

  21/01/2017

  Wat een mooie look ! Ik ken de band nog niet , meteen even luisteren.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  21/01/2017

  Geen makkelijke kleuren, maar ’t staat je.

  Reply
 • Jessica J.

  21/01/2017

  Fijn, zo eens iets anders! Staat je goed, vooral de lipkleur. London Grammar, wat een prachtige stem heeft dat mens!

  Reply
 • Irma

  22/01/2017

  Mooi! Die kleur lippen staan er echt geweldig bij!

  Reply

Geef een reactie