VIDEO: WINGED EYELINER TUTORIAL OP DRIE MANIEREN AANBRENGEN!

Volg je mijn blog al sinds 2011? Of 2012? Dan kan het je bekend voorkomen, namelijk de stukjes papier om jouw eyeliner strak te krijgen! Toentertijd had ik een stukje uit de Glamour gescheurd, omdat dit een stevig stuk karton was, hield het onder mijn oog en trok mijn eyeliner waarmee je een pizza punt mee kan aansnijden! It’s hella SHARP! Toentertijd was iedereen razend enthousiast over de truc, maar waarom niet een aantal manieren laten zien hoe jij jouw winged eyeliner er net zo strak op kunt krijgen?!

winged eyeliner tutorial

Het maken van een eyeliner kan gewoon moeilijk zijn. Al zit ik met regelmaat in de make-up, breng ik per week zo’n aantal uur door, inclusief het trekken van winged eyeliners, ook mij gaat het niet altijd gemakkelijk af. Ze zitten scheef, zijn niet recht, ongelijk en dat voornamelijk bij de wing. Met deze handige winged eyeliner tutorial kun jij jouw ellende besparen door de drie manieren toe te passen!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de winged eyeliner tutorial heb gebruikt:
– Plakband/tape
– Visitekaartjes; kan ook een stuk karton zijn of papier, zolang het maar stevig is
– Draad; het liefst wat dikker dan een gemiddelde garen
– NYX Vinyl Liquid Liner Black

winged eyeliner tutorial

winged eyeliner tutorial

winged eyeliner tutorial

De visitekaartjes truc blijft mijn favoriet, omdat je daar stevig te werk kunt gaan, plak het desnoods vast als je nog meer zekerheid wilt, maar het werkt ideaal. Je legt het er tegen aan, trekt je wing en dan kun je de rest doen zonder kaartje, maar heb je een kaarsrechte winged eyeliner zonder teveel poespas. Het draadje is ook een uitkomst, maar het is voor mij persoonlijk nog iets te onstabiel om dit aan mijn make-up routine te voegen, omdat ik waarschijnlijk de randjes te dik erop stempel. Daarom raad ik je aan om alle drie de technieken een kans te geven, zodat jijzelf jouw favoriet eruit kunt plukken!

Maak jij gebruik van hulpmiddelen om een winged eyeliner te maken?


One Comments

Geef een reactie