ANNY – My Life Is a Jungle collectie 2017.

Het merk lag ineens in de schappen van de Nederlandse Douglas winkels, want ik weet nog heel goed dat ik de kerstboom groene nagellak meenam, genaamd Paradise on Earth. Niet alleen het design pakte mij in, maar ook de prachtige, exclusieve kleuren, waardoor het nummer twee en drie snel verschenen. Nu komt ANNY met nieuwe trends uit New York, geïnspireerd door hetgeen waar ik zò van houd, namelijk kunst! Dit is de ANNY My Life Is a Jungle!

ANNY My Life Is a Jungle collectie

De nieuwe nagellak collectie van ANNY is gebaseerd op trends afkomstig uit New York, namelijk de ultieme urban jungle. New York staat bekend om zijn galerijen en wereldberoemde musea zoals MOMA, beter bekend als het Museum Of Modern Art, the Metropolitan Museum of Art en het Peggy Guggenheim Museum. Looks die op het eerste gezicht niet lijken te matchen, worden toch gecombineerd én zo ontstaan volgens ANNY nieuwe trends, net zoals in een kunstwerk.

ANNY My Life Is a Jungle collectieOutside the box, #Urban Jungle en Warhol’s Wardrobe.

Ze houden van kunst, mode en zijn echte trendsetters, namelijk de sterke, zelfverzekerde vrouwen die zich thuis voelen in de urban jungle. Zij raken zich geïnspireerd door street art, jonge, beginnende kunstenaars of avant-garde galerieën. Het extravagante leven in de urban jungle fascineert ons allemaal. Geheel geïnspireerd op deze lifestyle ontwikkelde ANNY zes, nieuwe, exclusieve, maar knallende kleuren!

ANNY My Life Is a Jungle collectieJeff’s Poodle, New Normal en Arty Avantgarde.

Op dit moment sta ik nog het verf van mijn huid te krabben, want sinds een aantal jaar ben ik weer actief in de kunst, waardoor ik het nog meer ben gaan waarderen en dit persbericht ontzettend graag met jullie wilde delen! Al sinds januari 2017 ligt de collectie van ANNY My Life Is a Jungle collectie in de winkel van de Douglas!

Ga jij een lakje van de ANNY My Life Is a Jungle collectie scoren?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  27/01/2017

  Warhol’s Wardrobe ziet er pretty uit!

  Reply
  • CynthiaKoning

   28/01/2017

   Yeah, echt zo’n koraalkleur voor in de zomer! Alhoewel Jeff’s Poodle ook een favorietje is, lekker knallen!

   Reply

Geef een reactie