Last week, I was thankful for.. #138

Uitslapen op mijn eerste werkdag, omdat het kan, want we staan in de halve finale! WE HEBBEN GEWONNEN! Ik juich nog niet te hard, maar aankomende zondag spelen de Packers tegen de Falcons voor de titel van de NFC Championship en het winnende team zal vervolgens zich plaatsen in de Super Bowl. Je raadt het al, zenuwachtig AF! Ondertussen mocht ik terug naar de hartkliniek voor een kassie, waarmee ze het hart checken, vanwege mijn flauwtes, ging ik uiteten met Naab en ging niet out.. BA DUM TSS, haha! Last week, I was thankful for..

thankful 138

Perez Hilton die opnieuw een Tweet van mij favorited! – VICTORY MONDAY! – Celblok H – schilderen – Aaron Rodgers – eerste officiële werkdag na mijn vakantie – het bijwerken van mijn e-mail – Pinterest – Lana Del Rey – Momapop – Utopia – The Weeknd – het bestellen van Packer goodies – worteltjestaart – Mompoppie – filmen van een hilarische videoLondon Grammar – 10,000 views op mijn eerste interactieve horror film! – de Seche Vite Dry Fast Topcoat – 101Barz – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – G-Eazy – filmen van een make-up tutorial – lakken van mijn nagels – de remix van Rihanna en Calvin Harris – Buch buiten de Bajes – gekrulde manen – uiteten met Naab – softijs – scoren van nieuwe canvassen – drankje doen met Naab – Kinder Chocolate – mijn nieuwe everyday make-up look – het filmen van een make-up tutorial – sushi – de gezellige livechat – kijken van documentaires – 12,000,000 views op mijn video! het bezoeken van de Starbucks voor een Frappuccino – spotten van een prachtige zonsondergang – Cookies and Cream taart – de bevroren omgeving – Sunday Night Football.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?

2 thoughts on “Last week, I was thankful for.. #138

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *