Sofia Vergara Meets Cynthia!

Als ik haar zie, moet ik al lachen, voornamelijk door haar lachwekkende gezichtsuitdrukkingen, het zalige commentaar wat zij levert met het geweldige accent. Op de bank bij Naab met zalige, zelfgemaakte pasta in het handje leerde ik kennismaken met de prachtvrouw uit Modern Family. Ze verscheen voor het eerst op het witte doek in Mexicaanse televisieseries en wist een rol te bemachtigen in een Amerikaanse film Big Trouble, natuurlijk gaat het om Sofia Vergara Meets Cynthia!

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Ooit was zij te gast bij Ellen DeGeneres waarin ze anderen in de maling moest nemen en ik haar voor het eerst ontmoette. She funny, SHE CRAY! Ze danste op torenhoge Louboutins alsof het niets was, lacht als een kraai, waarvan ik houd en heeft de mooiste neutrale looks met hier en daar een pop of colour, waaronder deze Sofia Vergara make-up look waarmee ze verscheen in de Covergirl.

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up
Sofia Vergara make-up

Van start met de basissen, namelijk de Etos Aftershave Balsem als gezichtsprimer en de Too Faced Shadow Insurance als oogprimer. Een minimale hoeveelheid Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation in Pearl Beige en om de boel volledig te concealen op mijn voorhoofd, kin, neusbrug en onder de ogen mix ik de NYX Gotcha Covered Concealer Soft Ivory met de NYX Mineral Stick Foundation Light.

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Nieuw jaar, nieuwe experimenten, want de laatste weken ben ik alleen maar bezig met de verandering van mijn wenkbrauwen. Een tikkeltje lichter, maar ook de staarten zijn een stuk korter en fijner. Ik wil een staart hebben, waardoor ik ze eerst invul met de INGLOT Eyeshadow 342 en vervolgens corrigeer met de NYX Mineral Stick Foundation.

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Op het wenkbrauwbot met de INGLOT Eyeshadow in 355 aan de slag, zodat ik deze kan doortrekken tot in de crease als blend truc om meteen over te stappen naar First Love uit de Zoeva Naturally Yours Palette die ik over het NYX Jumbo Pencil in Milk heen depte. Rustig met Pure uit dezelfde palette in de crease blenden om een base op te bouwen en ruig smudgen met Sexpresso uit de Too Faced Naturel Eye Palette in de outer v. 

Sofia Vergara make-up

Nu ga ik pas mijn ogen fixeren met de Oriflame The One Illuskin Powder, beetje op het voorhoofd, neusbrug en opnieuw mijn kin. Ja, ik ben echt heel subtiel qua afpoederen de laatste tijd, het geeft een natuurlijk effect. Luchtig contouren met de NYX Highlight & Contour Pro Palette, zodat we de appels van de wangen kunnen aanzetten met NYX Blush Angel, zachtroze met een subtiel glansje, maarja, dan komt het Sleek Solstice Highlighting Palette erbij kijken voor de popping highlighter! 

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Terug naar de ogen waar ik met de NYX Vinyl Liquid Liner en een visitekaartje een sierlijke winged eyeliner meetrek, krul mijn wimpers voor de Max Factor False Lash Epic Mascara, plak een PrimarkSultrynepwimpertje op met de DUO Lash Glue in DarkTone om met Sexpresso de onderste wimpelend meer definitie te geven en de look te klaren met het NYX Wonder Pencil in Light op de waterlijn. Oké, ook een beetje van de Sleek highlighter palette in de ooghoeken.

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Sofia Vergara make-up

Ik ben verliefd op pin up looks met een gekleurde lip! Of het nou groen, blauw, rood of zwart is, alles kun je ermee combineren en hoe gekker, hoe beter. Ditmaal een vloeibare lipstick van Sleek, namelijk de parel Matte Me Matte Lip Cream in Fandango Purple, maar voor de shine ging de Catrice Ultimate Colour Lipstick in Pinker-Bell eroverheen.

Sofia Vergara make-up

De Meets Cynthia’s blijven een ware uitdaging, hoe makkelijk de look ook lijkt, hoe moeilijker deze vaak zijn, maar dit zijn mijn fav’s om na te maken. Pin up, gekleurde lip, nepwimpers en extra veel highlighter. Zelf kijk ik steeds vaker Modern Family, kijkt zo lekker weg, bewonder ondertussen Sofia Vergara make-up looks en lach om de flauwe humor!

Heb jij een favoriete Sofia Vergara make-up look? En wat vind jij van Modern Family?


2 Comments

 • Irma

  28/01/2017

  Love her in Modern Family!
  Een prachtige dame is het!
  Ik weet niet wat het is, maar ik vind deze look helemaal het einde! Staat echt amazing!

  Reply
  • CynthiaKoning

   31/01/2017

   Dankjewel dame! De laatste tijd ben ik écht van de natuurlijke oogschaduws met een popping lip, vandaar dat ik de lipstick combo zo kon waarderen. Totally feeling you!

   Reply

Geef een reactie