VIDEO: ColourPop shoplog januari 2017 + swatchen!

Ik houd héél véél van jullie, maar je bent wel slecht voor mijn bankrekening, want met de woorden: “Cynth, neem een kijkje bij ColourPop, ze hebben mooie dingen!” bestelde ik een rij aan nieuwe, maar dan ook echt magnifieke highlighters, de extravagante oogschaduws en een paar vloeibare lipsticks om het plaatje compleet te maken! Het is tijd voor mijn eerste ColourPop shoplog van januari 2017, inclusief lekker swatchen.

Colourpop shoplog

Colourpop shoplog

ColourPop staat bekend om hun unieke kleuren, zowel voor de gezichtshighlighters als de normale oogschaduws die kunnen variëren van eenvoudig wit naar diepe, intense regenboogkleuren. De naam spreekt voor zich, want poppen met colour doen ze zeker! Zij verschepen trouwens ook gewoon naar Nederland toe én hebben geen verzendkosten.

Klik hier als je de ColourPop shoplog niet kunt bekijken.

Het dierproefvrije, budgetmerk rouleerde op het internet als een gek, waardoor zij als het ware ontplofde en men massaal aan de glanzende rakkers ging voor op het gezicht. Zoals ik al in de video zei, ze hebben meerdere swatch dames met verschillende huidskleuren, waardoor het nog makkelijker is om jouw items online te komen én de zoektip voor online is de ultieme manier om een miskoop te voorkomen.

Colourpop shoplogDeze oogschaduws waren gebroken, maar besloot ze wel te fotograferen voor in make-up looks. Ze zijn makkelijk samen te persen tot een gloednieuwe oogschaduw. Laat mij weten of je hiervan een review wilt zien, ondanks dat ze gebroken zijn.

De producten die voorbij kwamen in de ColourPop shoplog:
– ColourPop Super Shock Cheek Honeymoon
– ColourPop Super Shock Cheek Perilune
– ColourPop Super Shock Cheek Do Not Disturb
– ColourPop Super Shock Cheek Sticky Sweet
– ColourPop Super Shock Cheek Stole The Show
– ColourPop Super Shock Cheek Flexitarian
– ColourPop Super Shock Shadow I Heart This
– ColourPop Super Shock Shadow Cricket
– ColourPop Super Shock Shadow Telepathy
– ColourPop Super Shock Shadow Valley Girl
– ColourPop Super Shock Shadow Get Lucky
– ColourPop Super Shock Shadow Lace
– ColourPop Ultra Matte Lip 1st Base
– ColourPop Ultra Matte Lip Midi

Colourpop shoplog

Colourpop shoplog

De structuur van de oogschaduws en highlighters hebben iets, waardoor ik niet kan wachten om deze vaker te gebruiken om mijn eigen techniek op te bouwen. Ze schoven al voorbij in eerdere looks, maar die moeten nog verschijnen op de website, tot die tijd houd ik jullie nog even in spanning! Ik ben om, wat een diversiteit, wat een pigmentatie, maar ook toffe tinten om te combineren, stay tuned!

Heb jij producten van ColourPop? Welke zijn jouw favoriet? En wil je de kapotte producten voorbij zien komen in reviews?


4 Comments

 • femketje

  29/01/2017

  oh my lord, ik MOET nu ook echt ff bestellen <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  29/01/2017

  First things first, wat zie je er goed uit, girl!!! Mooie haul, wat leuk dat er geen verzendkosten waren. En nee, met een veeg een oogschaduwkleur aanbrengen snap ik ook niet, kan niet, tenzij je echt een heel sheer effect wilt, I guess? Lace is echt wel een topkleur, wat een mooie paarse tint.

  Reply
  • CynthiaKoning

   31/01/2017

   Superlief! Dankjewel dame! :* YEAH, GEEN VERZENDKOSTEN! Meer bestellen, moehahaha! Juist’m, daarom houd ik van jou. Je hebt no mercy, bent ook goudeerlijk en één-veeg-swatch is fucking bullshit. Dankjewel!

   Reply

Geef een reactie