MAKE-UP LOOKS DIE NOOIT DE WEBSITE HAALDEN..

Je hebt van die bruisende ideeën, waarvan je honderd procent zeker bent, totdat je de foto’s terugkijkt. O. Nee. Dit kan gewoon niet, herkenbaar? Voor mij namelijk wel! Soms heb je hele mooie make-up dagen, komen je looks totaal niet over op de camera of heb je lelijke make-up dagen en zit het FAB, maar je hebt ook momenten dat het niet de moeite waard was om een heel artikel eraan te wijden. Vandaag zet ik mijn mislukte make-up looks op een rijtje!

mislukte make-up

mislukte make-up

mislukte make-up

Oké, wat kan ik hiervan maken? Het moest SAW zijn, dat is waarschijnlijk wel te zien door de haakneus, maar ook de rondjes op de wangen die ik had aangebracht met bloed. Semi-inspired bij de Joker, moest heel gore-achtig overkomen, bezweet, vies, alsof je uren had gesport. Nah Cynth, dit werd het niet. Er hangt gewoon een druppel aan mijn neppe neus, the struggle hoe het aanvoelde was REAL. Never again!

mislukte make-up

mislukte make-up

Ergens ben ik tevreden met de flawlessheid van mijn foundation, de toffe liphighlight die weer terugkeert, maar ook hoe egaal de eyeliners zich hebben verdeeld over mijn oogleden. Houd je vast, want ik kots de look uit door de fletsheid van bepaalde tinten. Groen? Het lijkt net op de verdorde kleur van Beetlejuice. Roze? Die wilde ik hier helemaal niet in hebben. Mijn wenkbrauwen waren ON FLEEK, maar de rest was echt on freak..

mislukte make-up

mislukte make-up

Krab mijn ogen eruit, want deze look creëerde ik exact een dag later dan die hierboven. Het enige wat ik mooi vond aan de make-up look was dat de kleur matcht met mijn overhemd. Mijn oogschaduw kwam totaal niet over, de glitters bleven niet zitten, het was niet alleen zilver, maar ook een hint van oranje. No, thank you. De andere kant wilde niet smooth vervagen, maar had een rand erin. Uch, ik haat bad makeup days.

mislukte make-up

mislukte make-up

mislukte make-up

Dit is trouwens geen foutje, maar ik had geen foto’s van mijn ogen + de hoeveelheid die ik had om te publiceren was minimaal. Het komt weleens voor dat ik het vergeet om ooglooks te schieten, maar als ik veel full face afbeeldingen bij de hand heb, vind ik het geen probleem, maar nu had ik van beide weinig of helemaal niets. Het is één van mijn kerstlooks, gelukkig ging ik een avondje bij Naab spenderen, waardoor zij mijn look de hele avond mocht bewonderen, haha!

mislukte make-up

mislukte make-up

Ooit maakte ik Starry Night van Van Gogh na, één van mijn favoriete schilderijen van de Nederlandse kunstenaars! Daarom besloot ik het nu wat kleiner te zoeken voor op de lippen, maar helaas ging het wat minder goed. Je herkent het wel, maar ik wil niet mijn foto’s bewerken of photoshoppen, zodat mijn lippen groter zijn, je geen snor ziet en de kleuren zo intens worden dat het originele plaatje compleet verdwijnt. Lijnen zijn niet recht, maar het was tof om het na te maken. In 2017 ga ik hier weer mee aan de slag, so stay tuned!

Het gaat weleens mis, looks komen niet mooi op de foto of deze zijn zo erg bewogen dat je er niks mee kunt, nepwimpers die te los zitten, waardoor het niet publiceer-waardig is en ga zo maar door. Ja, het leven van een make-up liefhebber gaat niet over rozen. Ik krijg weleens de vraag of ik alles publiceer wat ik maak, nee, dat doe ik niet, alhoewel 90% van mijn looks online verschijnen!

Heb jij hier ook last van? En wat is jouw grootste ergernis?


6 Comments

 • Nancy

  30/01/2017

  Ik blijf je ooglooks toch echt geweldig vinden! En die met al die kleuren, WAUW!

  Reply
 • Irma

  30/01/2017

  Ik vind het merendeel van deze looks toch best goed gelukt eigenlijk!
  Maar het is een goede eigenschap van je dat je alleen artikelen van hoge kwaliteit wil publiceren.
  Ga zo door doll!

  Reply
  • CynthiaKoning

   31/01/2017

   Haha, lief! Ja, ik heb wel looks dat ik nu denk, waarom heb ik die gepost?! Ik probeer altijd het hoogste van het hoogste te publiceren, want voor minder doe ik het niet hoor dame. :’) Dankjewel lieverd!

   Reply
 • Eva

  06/02/2017

  Jup dat herken ik. Zo frusterend, als je denkt dat je een heel gaaf idee hebt en het vervolgens niet goed uitpakt..

  Reply
  • CynthiaKoning

   06/02/2017

   Ja, of van die looks die er heel mooi uitzien, maar wack op de camera. :’)

   Reply

Geef een reactie