MEGA SNAPCHAT OVERZICHT #12: Kerstmis, jaarwisseling en januari!

Met pijn in mijn hart zag ik onze kerstboom worden afgetakeld in de tweede week van januari, maar de feestdagen in huize Koning waren zalig! Het was mijn vakantie, waardoor ik actiever was op Snapchat, minder aanwezig op de rest, maar voordat het zo ver was, dook ik de special effects makeup in, de kerstlooks en nog meer voorbereidingen, waaronder een dagje naar Amsterdam, de feestdagen, maar ook de jaarwisseling komt voorbij in het Snapchat overzicht 12 alweer!

snapchat overzicht 12

Thuiskomen in de stad waarin ik niet eens ben geboren, maar Amsterdam is écht een plek waar ik kunst ben gaan waarderen. Sowieso op jonge leeftijd was ik al in to the graff, maar bij het bezoeken van kunstmuseums en de expositie van Banksy.. hek is van de dam!

snapchat overzicht 12

Altijd als ik op het perron aankom, ga ik naar de Starbucks. Of op de terugweg, tenzij ik lang niet ben geweest, waardoor ik soms ook weleens twee keer ga, haha! Ik had toentertijd extreme flauwtes, vandaar dat wij ook eerder naar Amsterdam gingen, zodat we later nog een keer terug konden als ik weer out ging, waardoor de suikers van harte welkom waren. Btw, goed excuus voor een dubbele SB!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

De kerst- en wintercollectie lag al een tijdje in de schappen, waaronder mijn favoriet Baked Alaska, de ronde bol met kleuren op de foto, maar ook een gloednieuwe favoriet, namelijk Magic Wand! De schuin, afgesneden stukjes met oranje in het midden.

snapchat overzicht 12

De Bijenkorf is een stop waar wij altijd even gaan peeken als we in Damsco zijn, omdat het met de kerst prachtig is aangekleed. De buitenkant was weer een plaatje!

snapchat overzicht 12
De kerstboom niet. Voorheen waren ze in de klassieke stijl, was alles ouderwets, écht Home Alone stijl, maar nu was het modern, hingen er voorwerpen in en blauwe lampen. Nah.

snapchat overzicht 12

Samen met Naabie even poseren in de Bershka, waar ik een nieuwe leren jas scoorde!

snapchat overzicht 12

Wist je dat er sinds kort op het Damrak ook een Primark zit? En ze hadden mijn favoriete lashes! Dit was een deel van de aftermath na een dagje shoppen in de hoofdstad voor kerstcadeautjes.

snapchat overzicht 12

Er staat Pap, ik zei Pop. Sinds kort heet ik Pappetje, geen Poppetje meer, thanks Starbucks. I will be your daddy. Anyway, Frappuccino on the side, inclusief slagroom en karamelsaus met een puntje cookies and cream pie!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Het blijft tof om een look in elkaar te zetten en ondertussen een kijkje te laten zien aan de buitenwereld, want ineens kan een make-up look minder eng zijn als je weet hoe het in elkaar zit. De kurk zag je voorbij komen, Elf on the Shelf passeerde, maar ook het vuurwerk ongeluk werd gepubliceerd op de website. De rest is afkomstig van het Engelse kanaal QUEENKINGSFX waar je de rest kunt bewonderen! Ik werkte vooruit i.v.m mijn vakantie!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Gezellig bij Naab gingen we opzoek naar make-up webshops voor de feestdagen, deden een bestelling bij Jeffree Star, maar waren voornamelijk aan het gieren, lachen, brullen en bikken. Dit heeft een aantal weekenden geduurd, gezellig met Muntie spelen, maar ook veel bikfestijnen, haha!

snapchat overzicht 12

De looks verschenen, want alles draait gewoon door, ondanks dat ik druk bezig was met voorbereiden en ik was geïnspireerd door Perez Hilton. Vandaar dat ik contact met hem zocht via Twitter, gaat hij gewoon reageren én retweeten! AHHH, mijn dag kon niet meer stuk!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Packers, mijn liefde blijft groot voor het Amerikaanse football team. Het seizoen begon was rough, we moesten wat dingen omgooien, zoals Rodgers al zei, maar there’s always hope! Ook volgens de quarterback himself met zijn woorden “Run the table” draaiden alles compleet naar succesvolle wedstrijden!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12
snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Een kleine greep uit mijn make-up looks mag niet missen, maar zoals altijd post ik eerst een before foto en vervolgens de volledige make-up looks! Sommige FOTD’s moeten nog verschijnen, vele zijn al gepubliceerd. Check de categorie FOTD of de Meets Cynthia voor meer info!

snapchat overzicht 12

AAAAH, HE HERE! Mam was klaar met het optuigen van de kerstboom met rode ballen, rode strikken én extra veel lampjes! Geen filter hé? Ik bedoel maar, she did good job!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Nederland, ik zie je bijna nooit in de ochtend, maar als je jezelf laat zien met een bevroren omgeving, inclusief een zonsopgang, dan ben je mooi. Van de huisarts naar het ziekenhuis, naar de huisarts, ziekenhuis in Almere, ziekenhuis in Apeldoorn, het Lyme centrum in Apeldoorn, vervolgens naar het ziekenhuis in Kampen voor de hartkliniek. Vroeg opstaan voor ziekenhuisafspraken, gewoon nee.

snapchat overzicht 12

December is bij mij één grote chaos, het is druk, veel looks moeten worden gecreëerd, gepubliceerd, vooruitwerken, maar als ik dan een dag niet film, zorg ik ervoor dat ik de volgende dag film-klaar ben! Haar in de krul of  een smooth skin, dankzij een gezichtsmasker!

snapchat overzicht 12

Het blijft heerlijk om te doen, maar ik loop steeds zo achter met alles. Dit jaar gaat dat veranderen, ik ga dingen aanpassen, maar comments beantwoorden is zo leuk! De liefde, de support, maar ook de toffe ideeën, zo inspirerend!

snapchat overzicht 12

Opnieuw naar het ziekenhuis in Kampen, maar dat is nog een eindje rijden, waardoor we extreem vroeg – althans ik – op moesten, om op tijd te arriveren in het boerenstadje voor de hartkliniek.

snapchat overzicht 12

Een selfie voor de kerstboom die dit jaar ook weer een parel was! Dit was ook de dag dat ik samen met Sam ging filmen voor de kerstdagen, soort van traditie.

snapchat overzicht 12

De week van Serious Request was begonnen en dit was toch wel één van de leukste SR’s ooit geweest met Domien en Frank, twee helden bij elkaar. Ook verscheen Jett Rebel in het Glazen Huis!

snapchat overzicht 12

De laatste dag van Serious Request had ik vakantie, tijd om mijn kamer schoon te maken, alles af te stoffen, maar ook om mijn make-up stash te reinigen, uit te zoeken en de kwasten in de sop te zetten.

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Shame on me, want de avond voor kerst ging ik nog de kerstcadeaus inpakken. Het was zo druk geweest, omdat ik veel vooruit moest werken, maar ook de portie aan artikelen en video’s moest leveren van de weken dat ik nog aanwezig was. Anyway, gezellig inpakken met SR op de achtergrond en hallo Jeffree Star liquid lipsticks!

snapchat overzicht 12
snapchat overzicht 12

Onze kerstboom met een deel van de cadeautjes eronder. Mom heeft écht haar best gedaan, kijk wat een mooie boom! Al die lampjes, de kleuren van de ballen en strikken gecombineerd met de pakjes, yaaaass.

Kerstavond was aangebroken!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

De eerste kerstdag ben ik actief op Snapchat, waardoor je een kleine impressie krijgt van wat wij doen met de eerste feestdag. Naab was gearriveerd, had ook haar ingepakte cadeautjes meegenomen en het kerstontbijt kon beginnen!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

YAAAAS, cadeautjes openen!

snapchat overzicht 12

AHHH, ANOTHER ONE! Vorig jaar had ik de Morphe Brushes 35B Palette gevraagd en dit jaar ging ik voor wat natuurlijks, een absolute precious, namelijk de 35OS Palette.

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Jongens, weet je hoelang ik erover heb gedaan om een rode paillettenjurk te vinden? Ah, wat een zorgen, wat een stress. Een aantal dagen voor kerst, like, drie dagen, vond ik ineens dé jurk! Een simpele, pin up make-up look met Redrum van Jeffree Star op de lippen, haar omhoog en parel oorbellen om het compleet te maken.

snapchat overzicht 12

Fotografeersessie met Naab! Natuurlijk voor de kerstboom, voor ons jaarlijkse kerstfoto!

En na de kerst shoot was het tijd om gezellig te borrelen, een kerstfilm te peeken, met..

snapchat overzicht 12

Ferrero Rocher bonbons on the side!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Tweede kerstdag was aangebroken, maar ik besloot het rustig te houden. Jokey joke, ik wilde heel graag de groene lipstick van JS dragen, namelijk Crocodile Tears! Mat. Groen. Extravagant.

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

Van de Nagelfabriek ontving ik een superlief kerstpakketje vanwege onze samenwerking in 2016! De Nagelfabriek legt mij altijd in de watten, ditmaal met goddelijke bonbons, stroopwafels, knakworsten, maar ook make-up producten! Bedankt Nagelfabriek, alleen maar liefde voor jullie!

snapchat overzicht 12

Bij mijn postbus vond ik nog een pakketje met goddelijke items, namelijk van MakeupActie! Voor hen maak ik maandelijks een make-up tutorial voor hun Facebookpagina en hallo TONY CHOCOLONELY. YAAAS BABY! De repen overleefden het trouwens niet lang, haha! Dank jullie wel MakeupActie!

snapchat overzicht 12

Het mooiste en waardevolste wat in mijn brievenbus lag, waren de kerstkaartjes, inclusief ene uitnodiging voor een bruiloft! Het ontvangen van bezoekersmail is echt één van de tofste en meest uniekste mail om te ontvangen. Dank jullie wel dolls!

snapchat overzicht 12

De dag voor oud en nieuw bakt Pap altijd oliebollen, soort van een traditie geworden en ze waren echt zalig! Sowieso oliebollen voor het eerst eten in het jaar is een feestje waard.

snapchat overzicht 12

Oud en nieuw, hallo whiskey cola en hallo lief vriendje, alhoewel ik wel een man van je zou willen maken. Hallo hubby, beter bekend als Jack Daniels!

snapchat overzicht 12

Oud en nieuw, de dag laatste dag van 2016, de dag waarop we vuurwerk gingen halen, de dag dat ik veel ging eten.

snapchat overzicht 12

En ook de bonbons waren weer van de partij!

snapchat overzicht 12

HAPPY NEW YEAR! Samen met Sam wenste wij jullie op Snapchat een gelukkig nieuw jaar, ook postte ik vuurwerk shots, want je Koning stak zoals elk jaar wat af, at nog meer en dronk met mate. Het was een gezellige jaarwisseling, maar sowieso heb ik écht genoten van de feestdagen!

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

De eerste dag van 2017 is altijd met oliebollen, Ferrero Rocher én chips met dipsaus. Mom heeft sinds kort een nieuw recept en dit is écht lekker, maar ook echt nom.

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

snapchat overzicht 12

We speelden op 1 januari, maar ook de 8ste, waar we beide games wonnen, waardoor we door gingen naar de PLAY OFFS! SHE PROUD, SHE HAPPY. Helaas verloren we in de play offs, maar wel supertrots op hoe we dit seizoen hebben gestreden.

snapchat overzicht 12

Oeps, het is een mega artikel geworden, maar ik wilde graag januari afsluiten met een overzicht van de kerstdagen, de voorbereidingen van december zelf, maar ook de jaarwisseling, ondanks dat ik daar weinig foto’s van heb. Het zijn voornamelijk video’s, maar deze publiceer ik niet i.v.m. de Engelse taal die er wordt gesproken! Wil je niks missen? Volg mij op Snapchat @ Queenkingg of voeg mijn snapchat code toe!

Hoe waren jouw feestdagen?


7 Comments

 • Kiss & Make-up

  31/01/2017

  Die foto bij Berschka was tof :-) Lovely buns! En heeeeeeeeeey, Perez Hilton liked je stuff gewoon, te cool!

  Reply
  • CynthiaKoning

   31/01/2017

   HAHA JA! Naab haar buns zijn altijd on fleek. Bun game STRONGGGG hun! Ja man, hij heeft het zelfs geretweet, gereageerd, hij denkt she mah girl. Misschien dat niet, maar zou wel leuk zijn. :””)

   Reply
 • Irma

  31/01/2017

  Aaaah, deze blijven altijd zo leuk om te zien! Echt een soort behind-the-scenes van jouw leven!
  Ik was ook positief verrast om mijn kerstkaartje te zien :)
  Houd je postbus maar in de gaten, want over al een paar maandjes met je verjaardag kun je weer een kaartje verwachten!

  Reply
  • CynthiaKoning

   02/02/2017

   YAAAAS, leuk, leuk, leuk! Ik bewaar ook alle kaartjes hoor, vind ik leuk! Het is echt zo tof om een kaartje te ontvangen, daarnaast zijn jouw motiverende woorden ook superlief! <3 Bedankt dame!

   Reply
 • Britt

  31/01/2017

  Superleuke foto’s weer! Leuke cadeautjes, prachtige looks, en man, wat staat die jurk je goed zeg! Ik moet elke keer weer lachen wanneer ik weer Pop op je Starbucks-bestelling zie staan :’)

  Reply
  • CynthiaKoning

   02/02/2017

   Dankjewel dame, dankjewel! Ik ben ook écht verliefd op de jurk, sowieso die paillettenjurkjes.. LIEFDE! HAHAHAHA, het is écht mijn bijnaam hoor! Ze schrijven mijn officiële voornaam altijd fout, daarom geef ik mijn bijnaam op, maar wel afgekort. :’)

   Reply
 • Pingback: Outfit shoppen voor de feestdagen met Happy Size! – BEAUTY KONING

Geef een reactie