Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT!

In de goede, oude tijd had je nog de roze box die elke maand werd geleverd vol met cosmetica goodies genaamd de Glossybox en daarin verscheen de lichte oogschaduw. Jarenlang lag het item te verstoffen in mijn make-up collectie, totdat ik de Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT toepaste in één van de Meets Cynthia’s en een nieuwe favoriet was geboren!

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT

Daarom ben ik voor het uitproberen van items zonder deadlines, want op het moment dat ik het gebruikte vond ik er niks aan. Waarom niet? De pigmentatie viel licht uit, er was weinig soeps aan en toentertijd niet mijn kleur. Nu zijn de rollen omgedraaid, is mijn make-up smaak veranderd en besloot ik het uit te proberen en hallo nieuwe highlighter!

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT

Een klassiek omhulsel, mooi matzwart met de naam erop gedrukt in hoogglans op de zijkant van de deksel zelf waar je ook de kleur kunt bewonderen, dankzij het transparante gedeelte in het midden. De oogschaduw zelf is vrij uniek, heel koel, maar een romige, gebroken wit met een vleugje perzik, inclusief microfijne shimmers.

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT

Oké, een oogschaduw vind ik het niet, want daarvoor is het naar mijn mening niet dekkend genoeg, maar uitstekend als highlighter voor op het wenkbrauwbot, in de ooghoeken en ook multifunctioneel voor op mijn cupidoboog, jukbeenderen en het voorhoofd. Laten we het hebben over de swatch, er is inderdaad wat te spotten, maar niet uitnodigend, zelfs wat poederig.

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECTHier zie je trouwens de shimmers goed!

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT

De Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT is vrij van nikkel, metaal, parabenen, bevat geen gluten, olie en ook geen parfum. Daarnaast is het merk dierproefvrij, geschikt voor lenzendragers en dames en heren met gevoelige ogen, dankzij de fijne structuur van de oogschaduw zelf.

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECTIk heb het hier op mijn jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog, voorhoofd wenkbrauwbot en in de ooghoeken gebruikt.

Waarom veranderde mijn mening na verloop van tijd? Toentertijd had ik een zachte, koele highlighter nodig voor de make-up look van Hilary Duff, maar in combinatie met een creamy product is het ideaal, alsof het samensmelt. Natuurlijk heb ik het ook gebruikt zonder vloeibare highlighter eronder, werkt ook uitstekend. Mijn make-up technieken zijn veranderd, sommige items hebben een gebruiksaanwijzing en ook mijn voorkeur speelt een rol.

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECTOp het wenkbrauwbot en in de ooghoeken, alleen heb ik het in de ooghoeken gemengd met een witte highlighter.

Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECTHier heb ik het gecombineerd met een vloeibare highlighter van ELF met een perzik finish, waardoor het een stuk warmer is geworden. Opnieuw op de jukbeenderen, ditmaal ook mijn kin en neusbrug.

Een klassieke oogschaduw die je mooi op kunt bouwen als highlighter voor in de ooghoeken of op het gezicht. Houd je van een subtiel tintje voor op de oogleden, dan is het daar wel geschikt voor. Het blijft leuk als je mening over een product in een positieve manier kan veranderen!

De Emité Makeup Micronized Eye Shadow NECT is verkrijgbaar in hun webshop voor €18.

Heb jij producten van het merk?


5 Comments

 • Britt

  02/02/2017

  Prachtige kleur om mee te highlighten, hopen dat ik er net zulke looks als jij mee kan maken!

  Reply
  • CynthiaKoning

   02/02/2017

   Yeah, it’s gorgeous! Bedankt voor het lieve complimentje dame, waardeer ik enorm! <3

   Reply
 • Nancy

  02/02/2017

  Wauw, prachtige glans!

  Reply
 • Irma

  02/02/2017

  Oehh nice glow! Superhandig, van die producten die je voor meerdere dingen kunt gebruiken!

  Reply
  • CynthiaKoning

   02/02/2017

   Me too, daarom vind ik het ook leuk om producten op zo’n manier uit te proberen dan alleen als oogschaduw. :) Oké, het kan ook veel geld besparen, zodat we meer kunnen uitgeven aan andere make-up producten, moehaha!

   Reply

Geef een reactie