BEAUTY LIFE HACK VIDEO: Lipstick tutorials!

Het uitproberen van hacks vind ik geweldig om te doen, want je leert nieuwe technieken, waardoor je het leven een stuk makkelijker maakt voor jezelf. Van food hacks tot aan beauty life hacks om de beautyblender op meerdere manieren te gebruiken, hoe je het beste oogschaduw kunt aanbrengen voor smokey eyes of zoals vandaag in de video, speciaal voor het aanbrengen van je lipstick op een eenvoudige manier!

beauty life hack

Klik hier als je de beauty life hack video niet kunt bekijken.

De lipsticks die voorbij kwamen in de video:
– BeeBee Lipstick Berry Shake
– BeeBee Lipstick Electric Rouge
– BeeBee Lipstick Frozen Cherry

beauty life hack

Werkt het ├ęcht? Ja, vooral de eerste techniek is een uitkomst! Het geeft je ondersteuning bij je cupidoboog, wat in mijn geval een opgave is, aangezien de lijnen daar wat zijn vervaagd en vanuit de mondhoeken kan je de rest in een handomdraai doorverbinden. Techniek twee is toch een tikkeltje moeilijker, wat uitdagender en artistieker als je het niet volledig inkleurt. Probeer het uit, kijk wat bij jou beter staat, wat minder tijd kost, want daarvoor doen we het allemaal in de ochtend en waar natuurlijk ook jouw voorkeur ligt!

Probeer jij weleens een beauty life hack uit? En welke moet ik de volgende keer testen?

2 thoughts on “BEAUTY LIFE HACK VIDEO: Lipstick tutorials!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *