Last week, I was thankful for.. #140

Hallo productieve dagen en een werk vibe waar je U tegen zegt, want je Koning is aardig aan de weg aan het timmeren! Ondertussen eet ik veel, want met de Super Bowl op komst moesten er wat recepten worden uitgeprobeerd, maakte Mom extra lekkere dingen en filmde een hilarische video voor Valentijnsdag! Alweer thankful 140, maar ook deze week was ik dankbaar voor..

thankful 140

Kanye West – kijken van films – lakken van mijn schilderijen – schoonmaken van mijn kamer – vooruitwerken met de video’s – reinigend gezichtsmasker – Celblok H – erwtensoep made by Mom! – achter de schermen werken – krullen van mijn haar – bijwerken van mijn e-mail – productief bezig zijn – werken aan mijn Engelstalig boek – men die mijn foto’s massaal delen op Instagram! – beantwoorden van comments – Momapopje – drankje doen met Naab – Idols terugkijken – de geur van de lente buiten – Lush zeep Magic Wand – het filmen van de Super Bowl look – Buch buiten de Bajes – de video van Jeffree Star Doritos Nacho Cheese met gesmolten cheddar cheese – bezig met mijn look voor Valentijnsdag – zonnige dagen – vlogs van Qucee – mijn iPad case van Aaron Rodgers – Grey’s Anatomy – avondjes met Naab – Mom’s homemade walnootkoekjes – de livestream van MinxLaura123 – Pinterest – de livestream van Mickelous Productions – kip met bacon in honingmosterdsaus – regenachtige avonden – research doen – Perez Hilton liked mijn reactie op IG! – gekarameliseerde knakworstjes in bacon – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – uitkijken naar de Super Bowl – bestellen van eBay goodies – de Super Bowl foodies made by Mom and me – 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  07/02/2017

  Ben benieuwd naar je Valentijnslook! Show us the Super Bowl foodies!

  Reply
  • CynthiaKoning

   08/02/2017

   Haha, die komt vrijdag en zaterdag! YAASSS, ze verschijnen in mijn Snapchat overzicht volgende week!

   Reply
 • Irma

  07/02/2017

  Mom is weer druk bezig geweest met de lekkerste dingen bakken zo te zien!

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/02/2017

   Yeah, she was! Gelukkig wel, want ik mis die kerstfoodies, hahaha!

   Reply

Geef een reactie