Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo!

Tijdens school- en werkdagen ben je druk, heb je weinig tijd om je haar te doen, laat staan wassen en drogen aan de lucht, waardoor je later gaat slapen en voordat je het weet gaat de wekker weer. Gelukkig komt Aussie met een oplossing, namelijk de Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo! Ideaal om een haar wasbeurt over te slaan, houvast te creëren en tijd te besparen!

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

Met droogshampoo moet je oppassen, meerderen hebben al geklaagd over bussen die leeglopen, maar bij Aussie heb ik dat nog niet meegemaakt. Een slank model, crèmekleurig met een paarse dop, vrij lang met de nodige informatie zoals de ingrediënten en hoe je het product moet gebruiken. Helaas test Aussie wel op dieren in het buitenland, waardoor ze niet dierproefvrij zijn.

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

De formule van de Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo is redelijk dik, voller dan ik ben gewend bij de gemiddelde droogshampoo. Hierdoor kan het je een witte waas geven, ook als blondine. Dit is te verhelpen om er doorheen te gaan met een borstel of kam. Het droogt mijn hoofdhuid niet uit, dankzij de Australian Jojoba Seed Extract. Pas trouwens wel op met het gebruik van droogshampoo, doe het met mate, want bij overmatig gebruik kunnen er kale plekken ontstaan.

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

Hoe gaat het in zijn werking? En ontvet het je haar? Zelf verdeel ik mijn haar in gedeeltes, maar behandel voornamelijk de voorkant, waar je kan zien dat ik een vette kop heb en spray royaal op de haarwortels om te voorkomen dat het sluik wordt, maar dat het je haar ontvet, stevigheid geeft en volume. Masseer het in met je vingers en tada, geen vettige lokken met een volume boost!

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

Weet je wat ook zo’n voordeel is? Het geeft veel volume, want ik maak ook gebruik van de droogshampoo als ik houvast wil creëren in hairdo’s. Daarnaast is de geur écht zalig! Heel zoetig, maar niet overheersend, maar het blijft ruikbaar in het haar, zodat je geen muffe bende hebt, nadat je de vette manen hebt ingeruild voor een schoner resultaat zonder te douchen.

Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo

Vervangt de droogshampoo een douchebeurt? Hell yeah! Het is een perfect middel als je weinig tijd hebt om je haar te wassen, geen zin hebt, maar ook als je veel sport. Het houdt het meerdere dagen ‘schoon’, maar na twee à drie dagen heb je wel een touch up aan droogshampoo nodig.

De Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor €6,99. Weet je dat ze ook met regelmaat in de kortingsbak liggen bij de Albert Heijn met zo’n 35% korting!

Heb jij de Aussie Miracle Mega Instant Droogshampoo? En wat is jouw mening over de droogshampoo?


One Comments

  • Irma

    08/02/2017

    Oh hè, ik lees voor het eerst pas dat je er kale plekken door kan krijgen! Daar schrik ik toch wel een beetje van. Maar goed dat je me informeert, zo leer ik elke dag weer wat nieuws! :)

    Reply

Geef een reactie