5 leuke, maar persoonlijke ideeën voor een Valentijnscadeau!

Het blijft leuk om je mokkel te verrassen, maar met de dag der liefde mag je jouw wederhelft wel wat extra in de watten leggen. Heb je geen wederhelft? Dan ben jij de persoon die je ook wel aardig mag verwennen met lekkere bonbons en leuke gepersonaliseerde cadeautjes! Het is moeilijk om wat te beraden voor zo’n dag, vandaar dat ik vijf tips deel voor een tof Valentijnscadeau!

Valentijnscadeau

1. Laten we eerlijk zijn, want chocolade staat op de eerste plek! Goddelijke gevulde bonbons met een hazelnoot of marsepein vulling, laten we de slagroomvulling niet missen! Natuurlijk wel een grote box vol met de kleine verrassingen in de vorm van een hart. Wist je dat je tegenwoordig ook foto’s kan af laten drukken op chocolade?

2. Drinkt jouw lieverd graag koffie in de ochtend? Of houd hij/zij van een kopje chocolademelk? Dan moet je bij Webprint zijn voor de grote mokken die je kunt laten bedrukken met jouw eigen foto! Hierdoor kun je toch opstaan met je crush, herinneringen vastleggen of iets speciaals voor hem/haar ontwerpen! Ze hebben ook bierpullen voor de bierliefhebber.

Valentijnscadeau

3. Sieraden blijven ook speciaal, vooral een klein kettinkje met een mooi bedeltje of de eerste letter van zijn/haar voornaam of gewoon de volledige naam, maar om het echt uniek te maken kan je ook voor de bijnaam gaan van de soulmate.

4. Verzamel allerlei foto’s van jullie eerste date, uitje of de momenten die je graag koestert en stel een eigen fotoboek samen. Het is iets voor later om weer op terug te kijken, maar zo kunnen er ook geen mooie momenten komen te vervallen, omdat je de herinneringen bundelt!

Valentijnscadeau

5. Neem jouw lief mee uiteten, ga naar de bioscoop, spendeer een dagje in een wellness resort, doe iets wat jullie samen leuk vinden om met elkaar wat tijd door te brengen. Je kunt ook naar pretparken, concerten etcetera. Bundel desnoods de foto’s van deze dag tot iets moois!

Zoek een leuk Valentijnscadeau uit van placemats tot aan een dienblad die jij kunt laten versieren met jouw foto, maar ook toffe teksten op T-shirts of juist met foto’s van een dagje samen weg. Laat je brein even wat nadenken over wat het beste bij jouw boy or girl past, zodat je hem/haar kunt overrompelen met liefde en cadeaus, maar serieus, neem ook chocola mee, want dat hoort erbij als extra’s. Fijne Valentijnsdag!

Heb jij al een Valentijnscadeau?

Dit artikel is in samenwerking geschreven.

3 Comments

 • Jessica J.

  10/02/2017

  This reminds me, mijn vriend en ik moeten nodig aan het fotoboek van onze USA-trip beginnen! Fotoboeken zijn tenminste tastbaar, want al die digitale foto’s in mappen op de laptop waar niemand ooit nog naar omkijkt…

  Reply
 • Irma

  10/02/2017

  Ik heb deze Valentijnsdag een tentamen, dus die dag gaat verder een beetje aan mij voorbij.
  Maar wel hele leuke ideeën! Ook zeker handig voor verjaardagen :)

  Reply
 • Britt

  10/02/2017

  Ik ben gewoon van mening dat chocolade iedereen vrolijk maakt haha! Al zal ik het dit jaar denk ik voor mijzelf moeten gaan kopen :’)

  Reply

Geef een reactie