Gebroken hart, Valentijnsdag 2017 Meets Cynthia..

De dag dat je mij alleen achter zou laten, de dag dat het mooiste wat ik had mijn leven tijdelijk verliet, de dag waarop menig man hun liefde verklaard, maar ik met lege handen sta. De tweede dag na het weekend waarin ik er helemaal alleen voor stond. Ja, een gebroken hart, zo kan je het wel noemen.. Valentijnsdag 2017 Meets Cynthia..

valentijnsdag 2017

Oh, wat zal men nieuwsgierig zijn naar het begin stuk, ik mis inderdaad wat, maar mijn hart brak bij de halve finale van de NFL. De Packers waren zo dichtbij, helaas schakelde de Falcons hen uit en mocht de Super Bowl 2017 niet voor ons zijn. Rodgers, ik zie je met trainingscamp. Uit het oog, maar niet uit het hart.

valentijnsdag 2017

Pak de kruiwagen er maar bij, want deze Valentijns make-up look moet je met een kuub zout nemen.  Geen fancy dingen, geen gezichtsprimer, maar wel de Too Faced Shadow Insurance voor op de oogleden en om mijn wenkbrauwen lekker op hun plek te houden. Deze vulde ik ook meteen in met de INGLOT Eyeshadow in 342, gaf ze wat vorm, maakten ze retestrak met de NYX Mineral Stick Foundation en maakte mijn ooglook compleet door de INGLOT Eyeshadow 355 op de oogleden te deppen en de 342 in de crease.

valentijnsdag 2017

valentijnsdag 2017

valentijnsdag 2017

Even terug naar het gezicht, want daar doe ik wat van mijn gezichtsvet laten omsmelten met de NYX Highlight & Contour Pro Palette door wat te shapen, wat kleur terug in het gezicht en een perzik kleurtje op de appels van mijn wangen, genaamd Bellàpierre Mineral Blush in Desert Rose. Als klap op de vuurpijl zonder stok – is dat een dirty joke? – de Sleek Solstice Highlighting Palette all over the place.

valentijnsdag 2017

Geen nepwimpers, die laten los na een goede huilbui, want in de zomer kunnen deze vaak ook mijn hooikoortsaanvallen niet overleven. Wimpers krullen, de Max Factor False Lash Epic Mascara door de wimpers zigzaggen en even goed knijpen met de oogjes, zodat het overal terecht komt. Weet je wat het beste zou zijn geweest? Niezen! Het gewenste huil-effect bootste ik met de Snazaroo Waterbase Facepaint in Black, beetje chaos creëren.

valentijnsdag 2017

valentijnsdag 2017

Mijn favoriete rode kleur voor op de lippen die matcht bij een dag zoals Valentijn, het is hoe ik erover denk, namelijk Redrum van Jeffree Star! Lekker royaal buiten de lijnen, smudgen als een gek, alsof je de hele dag hebt zitten bikken. Ik trek wat losse plukken uit mijn hairdo die ik had opgestoken, wikkelde er wat chipjes in, knabbelde op een chocoladereep, smeerde stukken rondom mijn mond en ging met de slagroom aan de slag.

valentijnsdag 2017

Sinds een aantal jaar ben ik al bezig met extravagante make-up looks voor Valentijnsdag, want als je mij al een tijdje volg, dan ken je de hartjes rondom mijn ogen vast nog wel herinneren! Ook had ik een cupido die mij neerschoot, het hart wat ik uit mijn echtgenoot had getrokken en een cupido die mij recht in het oog raakte. Dit jaar brak mijn hart met chocoladeresten op het gezicht, chips in het haar en uitgelopen mascara tot ver op mijn kaaklijn. De look is trouwens verzonnen door Naab, gelukkig ben ik niet de enige cray cray one in the fam, haha! Thank you Naab!

valentijnsdag 2017

Men doet altijd zo dramatisch rondom de viertiende dag van februari, terwijl het voor vele een doodnormale dag is, aangezien vele al genoeg liefde en aandacht geven aan hun wederhelft. Heb jij geen vriend(in)? Wat maak je je zorgen gappie, ga lekker je eigen chocolade eten, want je het nu meer, bestel pizza, drink je favoriete frisdrank of bestel extra veel make-up. Je moet zelf het leven gemakkelijk én leuker maken, maar het allerbelangrijkste, vooral voor jezelf! Fijne Valentijnsdag, with or without a partner!

Welke Valentijn make-up look is jouw favoriet? En wat vind jij van de Valentijnsdag 2017 look?

De foto’s zijn wat aangepast qua kleur, de chocoladereep greep mijn shine.

2 Comments

 • Kiss & Make-up

  11/02/2017

  Ik moest echt ZO lachen toen ik je teaser pic op IG zag eh :-) I love you, hahahaha. Echt geweldig.

  Reply
 • Jessica J.

  11/02/2017

  Heerlijk origineel, haha!

  Reply

Geef een reactie