VIDEO: Valentijnsdag 2017 break up make-up look!

Over twee dagen is het zo ver, maar massaal verschijnen de zoetsappige make-up tutorials voor Valentijnsdag 2017! De hartjes vormen worden weg geblend in oogschaduws, kleine versiersels op de nagels en dan heb je mij. Chocoladeresten rondom mijn mondhoeken tot ver op mijn wangen, gevolgd door slagroom en wat chips in mijn haar. Ben je klaar voor wat sarcastische opmerkingen? Rare verhalen? En gekheid? Dan is het tutorial tijd!

valentijnsdag 2017

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt voor de look van Valentijnsdag 2017:
– Too Faced Shadow Insurance
– INGLOT Eyeshadow 342 (=wenkbrauwen + arcadeboog)
– INGLOT Eyeshadow 355
– Sleek Solstice Highlighting Palette
– NYX Mineral Stick Foundation Light
– NYX Highlighting & Contour Pro Palette
– Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose
– Max Factor False Lash Epic Mascara + wimperkrultang
Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Pearl Beige
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick
Snazaroo Waterbase Facepaint Black + water om de schmink te activeren

valentijnsdag 2017

Als ik de make-up look zie, dan moet ik lachen, hardop! Met Naab had ik het over Valentijnsdag, omdat ik elk jaar wat nieuws creëer en toen kwam zij met dit geweldige en hilarische idee, dankjewel Naab! Het was niet alleen tof om te maken, maar ook goddelijk. Even ongegeneerd schranzen met een doel, dat is écht het goede leven, haha. Zalig om even te doen, maar ook een uitstekend tijdverdrijf op de dag der liefden, naast het bestellen van gloednieuwe make-up producten om jezelf lekker in de watten te leggen. Geen Valentijn? Geen probleem, maak jezelf gewoon jouw Valentijn! Ik houd van je doll! Fijne Valentijnsdag!

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag 2017?


2 Comments

Geef een reactie